Vape kopen bij Slimroken?

Bij Slimroken.nl kunt u een vape kopen die van 100% originele en van de hoogst haalbare kwaliteit is. Alle e sigarettten in ons assortiment komen van professionele A-merken die allemaal streven naar innovatie, kwaliteit en een correcte dampervaring. Vapers kunnen ingedeeld worden in de categorieën beginnende, gemiddelde en gevorderde dampers. Voor elk type damper is er bij Slimroken dan ook een passend model te vinden. Zo kunt u een vape kopen in de vorm van een complete e-sigaret startset, maar kunt u de vaporizer ook compleet zelf samenstellen met de vape mods en de losse vaporizer onderdelen in ons assortiment.

Wat is vapen?

Vapen is een ander woord voor dampen en is een bekende term onder de gebruikers van de elektrische sigaret die een e-sigaret vooral gebruiken voor het creëren van grote dampwolken. Echter is elektrisch roken in zijn algemeen al vapen en daarom wordt een elektrische sigaret ook wel een vaper, vapor of vaporizer genoemd. Benieuwd naar alle overige begrippen op het gebied van elektrisch roken? Bekijk dan de begrippenlijst.

Welke vape producten vind ik terug in de vape shop van Slimroken?

In de vape shop van Slimroken vindt u meerdere vape producten terug. In de alinea’s hieronder worden deze onderdelen van de vapor toegelicht. Een vapor bestaat namelijk uit verschillende onderdelen en het is belangrijk om te weten welke onderdelen dit zijn, zodat u verantwoord kunt dampen en het beste uit uw dampervaring kunt halen. Achtereenvolgend bestaat een vaporizer uit een mod (batterij), clearomizer (tank) en bijbehorende coils (verhittingselement). Lees het kennisbank artikel: "Waaruit bestaat een E-sigaret?" voor het complete artikel.

U vindt verschillende soorten complete vaporizer modellen terug

In ons assortiment vindt u complete e-sigaret startsets terug. Dit zijn vaporizer modellen waar u de onderdelen niet los hoeft aan te schaffen. Bij het kopen van zo’n startkit krijgt u namelijk een mod, clearomizer en bijbehorende coils. Het enige dat u nog hoeft te doen is een e-liquid uitkiezen en dan kunt u beginnen met dampen. Hierbij moeten we vermelden dat sommige mods uit het starterset gebruik maken van een externe batterij. Dit zijn vaak de krachtigere modellen. Externe batterijen dienen apart aangeschaft te worden. Dit wordt overigens altijd aangegeven bij het betreffende product in de productomschrijving. Navigeer naar deze pagina voor alle e-sigaret startersets.

Vape mods zijn onderdeel van het assortiment van Slimroken

Als u de voorkeur geeft aan het zelf samenstellen van de e-sigaret en het zelf vormgeven van de dampervaring dan kunt u kiezen voor een losse vapor mod. Een mod is een behuizing van elektronisch welke werkzaam is op een interne of een externe batterij. In het geval van de interne batterij kunt u de batterij opladen middels een micro USB kabel. Is de mod werkzaam op een externe batterij? Dan kunt u deze beter opladen via een externe batterij oplader. Wanneer u voor een losse mod kiest dan heeft u vaak de keuze uit vermogen, instelbaarheid en werkmodi. Over hoe meer modi de mod geschikt hoe geavanceerder het model. Daarom zijn sommige mods niet weggegeld voor de beginnende damper. Er moet enige kennis zijn van elektrisch roken en vaporizers voordat u bijvoorbeeld met Temperature Control wilt dampen. Aan de andere kant geven deze vapor mods de gebruiker vrijheid op het gebied van dampen, omdat er naast het zelf samenstellen van de onderdelen ook verschillende merken met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Benieuwd naar de gehele collectie mods bij Slimroken? Deze zijn verkrijgbaar van diverse vape merken en in verschillende uitvoeringen. Bij Slimroken heeft u keuze uit meer dan 70 soorten box mods.

Daarnaast zijn er nog verschillende losse vape onderdelen verkrijgbaar

Naast de losse mods zijn er ook andere onderdelen van de vapor apart verkrijgbaar. Zo kunt u een losse clearomizer aanschaffen bij Slimroken. Een clearomizer is de tank waar de e-liquid wordt opgeslagen en uiteindelijk door de coil omgezet wordt in damp die de gebruiker inhaleert. Anders gezegd: De clearomizer zorgt ervoor dat de e-liquid langs het verhittingselement wordt geleid om vervolgens in damp te worden omgezet. De clearomizer kunt u aan de mod koppelen middels een schroefsysteem. Dit gaat in alle gevallen om een eGo of 510-aansluiting. Kijk dus even welke aansluiting uw model heeft, voordat u besluit een clearomizer te kopen. Er zijn ook losse pods beschikbaar. Deze schuif je in een e-sigaret en werken zonder 510-aansluiting.

Naast de clearomizers zijn er coils apart verkrijgbaar. Het is goed om te weten dat coils altijd ontwikkeld zijn voor een bepaald type clearomizer. Coils kunnen dus niet zo maar in elk type clearomizer geplaatst worden. Om te voorkomen dat u verkeerde coils besteld hebben wij bij elk type coil vermeld voor welke tank(s) deze zijn ontwikkeld. Hetzelfde geldt voor de clearomizers. Hier staat ook bij welke coils er in het model passen.

Verschillende soorten e-liquid voor uw vape kopen

Om uw vaporizer in gebruik te nemen dient u alleen nog e-liquid aan te schaffen. Bij Slimroken vindt u verschillende soorten en merken e-liquids. Deze e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, liquidverhoudingen en met of zonder nicotine. Zoals u ondertussen weet is e-liquid de vloeistof die u in de tank van de vapor plaatst om het dampen te kunnen starten. Bij Slimroken bieden wij alleen e-liquids aan van merken die streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen. Dit is de reden dat wij ook geen liquids uit China verkopen, omdat we daarbij de “echtheid” en veiligheid van het product niet kunnen garanderen. Natuurlijk zijn er goede Chinese merken, maar er zijn ook heel veel B-merken en nepmerken in omloop. Slimroken geeft liever de voorkeur aan zekerheid, zodat u verzekerd bent van een goed product. Alle liquids die worden verkocht door ons zijn goedgekeurd om verkocht te mogen worden op de Nederlandse markt. Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen dat zij een correct product ontvangen. Het is tevens verboden om niet-goedgekeurde liquids te verkopen, hier branden wij onze vingers dan ook niet aan.

Bent u benieuwd geworden naar alle e-liquid merken in ons assortiment? U kan deze terugvinden in ons complete e-liquid overzicht.

Als u meer informatie overéén van deze merken wilt kunt u ook naar de e-sigaret merken pagina navigeren. Hier vindt u alle hardware merken terug. Met hardware bedoelen we alle elektronische en mechanische onderdelen van een vaporizer.