Wegwerp e-sigaret

Op zoek naar een wegwerp e-sigaret? Slimroken heeft disposable e-sigaretten op voorraad.

Bekijk onderstaand het volledige assortiment.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS UpBAR disposable

  Wegwerp e-sigaret, verkrijgbaar in verschillende smaken.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 6,49
 • Batterij
  500 mAh
  Soort
  Wegwerp
  I VG BAR Plus

  Wegwerp e-sigaret van I VG, beschikbaar in diverse smaakcombinaties.

  Batterij
  500 mAh
  Soort
  Wegwerp
  € 8,50
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Wegwerp e-sigaret kopen?

Een wegwerp of disposable e-sigaret koop je bij Slimroken. Wij hebben een compleet assortiment en leveren direct uit voorraad.

De wegwerp e-sigaret is een type e-sigaret die weggegooid dient te worden wanneer deze op is. Wanneer de e-liquid in een wegwerp e-sigaret leeg raakt zal de batterij van de elektrische sigaret zichzelf automatisch uitschakelen.

De wegwerp e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende formaten, smaken en nicotinegehaltes. Hierbij kan de gebruiker zelf kiezen welke variant de voorkeur krijgt.

Hoe werkt een disposable e-sigaret?

Een wegwerp e-sigaret is vooraf gevuld met e-liquid en heeft een ingebouwde batterij. Dit type e-sigaret is dus niet op te laden. Ook kan de gebruiker geen e-liquid toevoegen wanneer de vloeistof op is.

Diverse merken bieden disposable e-sigaretten aan. Ze hebben allemaal gemeen dat er een ingebouwde batterij in zit verwerkt en dat de e-liquid tank is gevuld met 2ml e-liquid.

Wanneer een wegwerp e-sigaret ''op'' is dient deze weggegooid te worden. Deponeer de elektrische sigaret bij oude batterijen, niet bij het restafval of plastic. Er zit namelijk een batterij is de e-sigaret verwerkt.

Hoe duur is een wegwerp vape?

De prijzen van een wegwerp e-sigaret kunnen per merk variëren. Wij bieden wegwerp e-sigaretten aan tussen de € 6,49 en € 8,49.

De verschillen in prijs worden voornamelijk veroorzaakt door de batterij capaciteit van een disposable. Grotere batterijen gaan langer mee en zijn hierdoor iets hoger in prijs. Ook kan de merknaam zorgen voor een hogere prijs.

Heeft u vragen over een wegwerp e-sigaret? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.