Vaporesso Tarot Nano + Veco Clearomizer - 80W Startset

Artikelnummer : 412393_conf
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
Vaporesso Tarot Nano + Veco Clearomizer - 80W Startset - Zwart
€ 69,95
Vaporesso Tarot Nano + Veco Clearomizer - 80W Startset - RVS
€ 69,95

Deze E-sigaret van Vaporesso heeft de beschikking over de Tarot Nano mod en een Veco clearomizer. De Tarot Nano heeft een interne batterij met een maximaal uitgaand vermogen van 80W. De Veco clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de Veco One coils.

Productgegevens

Wat is de Vaporesso Tarot Nano + Veco Clearomizer Startset?

Deze startkit van Vaporesso heeft de beschikking over de Tarot Nano mod en de Veco clearomizer. De Tarot mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 80W, de Veco clearomizer maakt gebruik van de Veco One coils.

Over de Vaporesso Tarot Nano Mod

De mod die wordt gevoerd in deze startset is de Tarot Nano. Deze mod heeft een interne batterij, dit heeft als voordeel dat er geen externe batterijen nodig zijn voordat u aan de slag kan gaan met het dampen. De interne batterij heeft een ingebouwde batterij van 2500mAh en een maximaal uitgaand vermogen van 80W. 

Het OLED scherm is te vinden aan de smalle zijde van de clearomizer. Hier zijn alle damp gegevens overzichtelijk te vinden. Zo kunt u ook schakelen tussen de wattages en zien hoe ver de batterij is opgeladen. Aan de bovenzijde van de mod is de vuurknop te vinden, aan de onderzijde bevinden zich 3 kleinere knoppen. Deze kleine knoppen zijn te gebruiken als u wilt schakelen tussen de opties van de mod. Druk de vuurknop snel 5 keer achter elkaar in om de mod aan of uit te zetten.

Over de Vaporesso Veco Clearomizer

De clearomizer die wordt gevoerd is de Veco van Vaporesso. Deze tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels een top fill systeem, u kunt de topcap opzij schuiven en zo de vloeistof bijvullen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van dit systeem is lekken bijna niet meer mogelijk.

De airflow is verstelbaar doormiddel van airflow ring aan de bovenzijde van de clearomizer. Deze ring kan open en dicht worden gedraaid naar wens van de damper.

De coils die worden gevoerd in de clearomizer zijn de EUC clapton coils. Deze coils van Vaporesso zijn verkijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes. In de startset is er 1 coil bijgevoegd met een Ohmage van 0.4Ohm.

Inhoud set
Specificaties
Artikelnr. 412393_conf
Merknaam Vaporesso
Soort E-sigaret Box Mod
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode MTL & DTL
Gebruikersniveau Gemiddelde damper
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Uitgebreide instellingen
Vermogen batterij 2500mAh
Soort Tank Clearomizer
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Hoog
Verbruik van Liquid Gemiddeld
Soort Coil Dual coil
Bouwstof van de coil Stainless Steel
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm OLED
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux - Deutschland
Vergelijkbare producten
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.