Uitstalverbod voor de e-sigaret

Vanaf 1 januari 2021 is het verboden om productafbeeldingen te tonen op onze website. Dit heeft te maken met het uitstalverbod dat sinds deze datum van kracht is. Iedere webshop die e-sigaretten, e-liquids en andere bijbehorende accessoires verkoopt mag zijn producten niet meer afbeelden. Ook is het verboden om te linken naar andere websites met visueel aantrekkelijke afbeeldingen of kenmerken.

Erg vervelend voor u als consument dus. Wij proberen u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn zo ver dit mogelijk is. Mocht u vragen hebben over een bepaald product op onze website en komt u er zelf niet helemaal uit of dit artikel voldoet aan uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat dagelijks tussen 09:00 en 17:30 klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze.

U kan telefonisch contact met ons opnemen via: 085-2738317. Ook kan u ons bereiken via mail of de chat functie. Ons mail adres is info@slimroken.nl en de chat functie is te vinden aan de rechter onderkant van deze pagina.

Fysieke Slimroken winkel

Slimroken heeft ook een fysieke winkel in Oosterhout. Onze store is een speciaalzaak in de verkoop van elektrische sigaretten, e-liquid en bijbehorende accessoires. Momenteel geldt er voor speciaalzaken nog geen uitstalverbod. Woont u in de buurt? Dan kunt u dus ook een bezoek brengen aan onze winkel.

Meer informatie over de openingstijden en bereikbaarheid van de fysieke winkel? Neem dan een kijkje op deze pagina.