SMOK Osub One - 2200mAh Startset

Artikelnummer : 412315_conf
Smok Osub One Startset Zwart
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
SMOK Osub One - 2200mAh Startset - Zwart
€ 72,99
SMOK Osub One - 2200mAh Startset - Zilver
€ 72,99
SMOK Osub One - 2200mAh Startset - Wit
€ 72,99
SMOK Osub One - 2200mAh Startset - Paars- Goud
€ 72,95

Deze startset van Smok beschikt over een batterijcapaciteit van 2200mAh met een maximaal uitgaand vermogen van 50W. De Osub One clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels het top fill systeem weer de tank gerbuik van maakt.

Productgegevens

Wat is de Smok Osub One Startset?

Deze startset van Smok heeft een interne batterij van 2200mAh. De clearomizer van deze set is ook ingebouwd en heeft een maximale capaciteit voor 2ml E-liquid. De coils die worden gevoerd in de clearomizer zijn de Helmet Nano Clapton Coils, deze zijn leverbaar in de Ohmages van 0.4Ohm en 0.6Ohm.

Over de Smok Osub One Batterij

De interne batterij van de Smok Osub heeft een maximaal uitgaand vermogen van 50W een een oplaadcapaciteit van 2000mAh. Bij de startset wordt een micro USB kabel geleverd, deze kan gebruikt worden om de mod op te laden. 

Op de brede zijde van de batterij bevindt zich het OLED scherm, op dit scherm zijn de vape/damp gegevens overzichtelijk weergeven. Verder is de mod beschermt tegen over- en onderladen, dampen met een te lage weerstand en kortsluiting veroorzaken.

Tijdens het dampen met deze starterset kan er gebruikt worden van 2 verschillende weerstanden namelijk: TC Modus 0,6Ohm tot 2,0Ohm, VW Modus 0,1Ohm tot 3,0Ohm.

Over de Osub One Clearomizer

De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml, deze liquid kan worden bijgevuld middels een top fill systeem (via de bovenkant van de tank). Door de regelbare airflow kan de gebruiker zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. Wanneer u wenst dat er weinig lucht wordt toegevoegd tijdens het dampen dan draait u de airflow ring dicht en wanneer u wenst dat er meer lucht wordt toegevoegd tijdens het dampen dan dient u de airflow ring verder open te draaien.

De coils die worden gebruikt in deze clearomizer zijn de Smok Helmet Nano Clapton coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in 2 verschillende Ohmages: 0.4Ohm en 0.6Ohm. In de startkit zelf is eenmalig de 0.6Ohm coil toegevoegd.

Inhoud set
Specificaties
Artikelnr. 412315_conf
Merknaam Smok
Soort E-sigaret Box Mod
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode MTL & DTL
Gebruikersniveau Gevorderde damper
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Eenvoudige instellingen
Vermogen batterij 2200mAh
Soort Tank Clearomizer
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Hoog
Verbruik van Liquid Gemiddeld
Soort Coil Dual coil
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm OLED
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux - Deutschland
Vergelijkbare producten
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.