Showroom Slimroken

Showroom Slimroken bezoeken?

Wanneer u opzoek bent naar een elektrische sigaret (e-sigaret) zult u er al snel achter komen dat de keuze enorm is. Er zijn verschillende soorten e-smokers, het is daarom verstandig om uzelf eerst goed te oriënteren voordat u een aankoop doet.

Wij hebben twee professionals in de showroom staan die u graag te woord staan en u voorzien van de nodige informatie. Zij weten alles over de verschillende apparaten, bijbehorende e-liquids en accessoires die u nodig zult hebben. In de showroom staan al onze merken uitgestald en kan er advies op maat gegeven worden. Iedereen heeft namelijk een andere voorkeur als het aankomt op apparatuur of liquid smaak.

Woont u niet in de buurt maar wilt u wel de nodige informatie vergaren? Neem dan snel een kijkje in onze kennisbank. Hier hebben wij de belangrijkste informatie voor u verzameld. Mist u onderwerpen of staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dit kan telefonisch maar ook via de chat op onze website (chat is rechtsonder de pagina te vinden).

Besteling afhalen?

Heeft u online een bestelling gedaan bij ons maar wenst u deze toch op te halen in onze fysieke showroom? Dit is mogelijk! Wanneer u bezig bent met de bestelling afronden kunt u kiezen voor de optie: zelf afhalen. Wij zorgen er dan voor dat het pakketje klaar staat in onze showroom. Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft te wachten op de pakketbezorger en u heeft de producten sneller in huis.

Openingstijden showroom

  • Maandag: 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag: GESLOTEN

Komt u met de auto? Wij hebben voor de deur genoeg parkeerplaatsen, deze plaatsen zijn gratis!

Locatie van de showroom