I VG Shake & Vape E-liquids

I VG Shake 'N Vape liquids worden geproduceerd door het Engelse Acme Vape Lab in zeven verschillende smaaklijnen.  De liquids hebben een basisverhouding van 30%PG en 70%VG of 50%PG en 50%VG. De 60ml flesjes bevatten 50ml concentraat om aan te vullen met een 10ml nicotinebooster. U kunt kiezen een booster met of zonder nicotine. Heeft u vragen over deze lijn Shake & Vape producten? Neem dan gerust contact op.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen

Shake and Vape producten van I VG

I VG is verkrijgbaar in meer dan zestig landen en bestaat sinds 2016. Het merk wordt ook wel I Like VG of I Love VG genoemd. Van oorsprong komen de shake and vape producten uit het Verenigd Koninkrijk. Nu is het merk zo ver dat zij maandelijks wereldwijd honderdduizenden producten verkoopt. De shake en vape producten zijn klassiek en het bedrijf probeert met het gebruik van diverse ingrediënten om de liquidsmaak compleet eigen te maken.

De zeven verschillende I VG smaaklijnen

Het merk heeft zeven verschillende smaaklijnen geproduceerd welke u allemaal ook bij Slimroken.nl terugvindt. Deze lijnen zijn onderverdeeld in meer dan dertig verschillende smaken. Als u de smaaklijn ziet dan kunt u al zien waar de smaken in onderverdeeld zijn. Alle vape liquids dienen aangevuld te worden met een 10ml nicotinebooster en u kunt de PG/VG verhouding zelf aanpassen.

I VG Sweets lijn

Deze sweets lijn bestaat uit frisse en zoete smaken. Smaken zoals Bubblegum, Raspberry, Blackcurrant en Lemon komen hierin terug. De basisverhouding betreft een 30%PG en 70%VG verhouding.

I VG Tabacco lijn

Deze tabacco lijn bestaat uit twee verschillende tabaksmaken met een 30%PG en 70% verhouding. De Tobacco Gold en Tobacco Red zijn verkrijgbaar bij Slimroken.nl De Gold bestaat uit een combinatie van Virginia tabak met room en zwarte truffel en de Red bestaat uit een combinatie van fruitig tabak met gekruide appels en een vleugje vanille.

I VG Desserts lijn

De desserts lijn, je kan het wel raden, is gebaseerd op desserts. Het merk probeert hier klassieke desserts na te bootsen. De choco haze pancake met een smaak van hazelnoot en chocolade is één van de liquids die hier te vinden is. Een andere combinatie is de cookie dough met een zoete shake & vape smaak van zoete vanille en sweet sugar.

Overige smaaklijnen

Naast bovenstaande smaaklijnen zijn er ook nog een viertal andere smaaklijnen in ons assortiment. Dit zijn achtereenvolgend de volgende lijnen:

Meer weten over Shake and Vape? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!