Hoe verzamelt Slimroken reviews?

Slimroken verzamelt reviews via het platform Kiyoh.

Hoe weet ik zeker dat reviews echt zijn?

Kiyoh hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van reviews. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een product of dienst hebben afgenomen. Het reviewsysteem nodigt klanten actief uit voor het achterlaten van een beoordeling. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren heeft Kiyoh in het systeem barrières ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Soms gebeurt het toch dat een beoordeling onecht is. Wanneer Slimroken het vermoeden heeft dat een beoordeling onecht is kan de review worden gerapporteerd. Vervolgens zullen de reviewspecialisten van Kiyoh dit verder onderzoeken.

Kunnen klanten zelf beoordelingen aanpassen of verwijderen?

Beoordelingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd door Slimroken. Slimroken kan wel reageren op een review, zodat een eventuele klacht wordt opgelost.

Ook negatieve ervaringen worden dus gewoon getoond. Eventueel wordt de gegeven review daarna aangepast, maar alleen de klant zelf kan dit doen. Bovendien verwijst Kiyoh met een link altijd naar de originele beoordeling. Kiyoh kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan hun richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.