Meer over team Slimroken

Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die door ervaring overtuigd zijn van de kracht van elektrisch roken en helpen u graag met het uitkiezen van de juiste E-sigaret, onderdelen en E-liquids. 

De combinatie van persoonlijke keuze en het immense aanbod van e-sigaretten vandaag de dag maakt deze keus voor vele mensen moeilijk. Wij zien echter wanneer u de juiste E-sigaret aankoopt tesamen met de juiste E-liquid die bij u past,  dat het dampen u veel meer zal bevallen en u het dan ook zonder enige moeite vol kunt houden. 

Beschrijving:

De webwinkel Slimroken.nl is opgericht in 2013.

Wij bieden een groot scala E-sigaretten aan. Van complete kits voor zowel de beginner als de gevorderde damper. Als de losse onderdelen zoals clearomizers, coils, batterijen, driptips en andere toebehoren. Onze navullingen (E-liquids) zijn met zorg uitgekozen en ondergaan regelmatig controles. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit navullingen.

De E-sigaretten met nicotine zijn uiteraard niet gezond, maar vanwege het ontbreken van teer en andere schadelijke stoffen die normaal bij een verbranding vrijkomen kan er met zekerheid gezegd worden dat E-roken (dampen genoemd) vele malen gezonder is dan de traditionele sigaretten. Veel van onze klanten hebben ook aangegeven dat ze er minder door zijn gaan roken en ook veel zijn volledig gestopt. 

Missie:

Onze missie is mensen die op het elektrisch roken overstappen een zo goed mogelijk advies over de verschillende elektrische sigaretten sets en E-liquids te geven. Tevens streven wij ernaar om eventuele klachten altijd binnen 24 uur opgelost te hebben en standaard de volgende werkdag te leveren.

 

Algemene gegevens: 
Postadres: Werkmansbeemd 26
Postcode: 4907EW
Plaats: Oosterhout
Telefoonnummer: +31 85 27 38 317
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 17:30
   
Afhaalpunt  
Bezoekadres: Werkmansbeemd 26
Postcode: 4907EW
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 17:30 & zaterdag van 10:00 t/m 17:00
   
Overige gegevens: 
Administratie: info@slimroken.nl
Bestellingen: info@slimroken.nl
Algemeen/info: info@slimroken.nl
   
Kamer van Koophandel gegevens: 
Plaats vestiging: Breda
Handelsnummer: 71841830
   
Belastinggegevens: 
Vestiging: Nederland
BTW nummer: NL858870691B01
   
Bankgegevens: 
Naam: ING
Plaats: Oosterhout
IBAN: NL67 INGB 0006 7652 43