Team Slimroken.nl

Meer over team Slimroken.nl

Het team van Slimroken bestaat stuk voor stuk uit mensen die door ervaring overtuigd zijn van de kracht van elektrisch roken. Onze mensen zijn gespecialiseerd op het gebied van vaping en helpen u graag met het uitkiezen van de juiste e-sigaret, bijbehorende onderdelen en e-liquids voor u. De dampervaring is voor ieder persoon anders, omdat ieder persoon zijn eigen wensen/smaak heeft. Daarbij komt kijken dat er beginnende en gevorderde dampers zijn. Ook hier geldt een ander advies voor. Deze combinatie van persoonlijke keuze en ervarenheid plus het immense aanbod van elektrische sigaretten vandaag de dag maakt de keuze voor vele mensen moeilijk. Onze mensen helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

Wanneer u de e-sigaret gebruikt om te stoppen met het roken van traditionele tabak dan is een juiste aanpak van belang. Dit vergroot de kans om het stoppen met roken zonder enige moeite vol te kunnen houden.

Beschrijving Slimroken.nl

De webwinkel Slimroken.nl is opgericht in 2013.

Wij bieden een groot scala e-sigaretten aan. Van complete kits voor zowel de beginner als de gevorderde damper. Ook kunt u bij ons kiezen voor de aanschaf van een losse (box) mod, zodat u de dampervaring volledig zelf kunt samenstellen. Daarnaast bieden wij alle overige benodigde onderdelen aan zoals:

Onze navullingen (e-liquids) zijn met zorg uitgekozen en ondergaan regelmatig controles. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit navullingen. Gebruik een e-sigaret met nicotinehoudende e-liquid enkel wanneer u wilt stoppen met roken. Een elektrische sigaret is bedoeld als stopmiddel om te stoppen met roken van traditionele tabak. Wij adviseren om ook volledig te stoppen met het roken van traditionele tabak wanneer u begint met e-smoken.

Missie Slimroken.nl

Onze missie is mensen die op het elektrisch roken overstappen een zo goed mogelijk advies over de verschillende elektrische sigaretten sets en bijbehorende e-liquids te geven. Zodat er volledig gestopt kan worden met het roken van traditionele tabak. Dit doen Slimroken met 100% veilige originele merken die streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, zodat u verzekert bent van een kwalitatief goed product.

Tevens streven wij ernaar om eventuele klachten altijd binnen 24 uur opgelost te hebben en standaard de volgende werkdag te leveren.

 

Algemene gegevens: 
Bedrijfsnaam Slimroken.nl B.V.
Postadres & postcode: Biezenbeemd 1, 4907EW
Plaats: Oosterhout
Telefoonnummer: +31 85 27 38 317
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:30 & zaterdag van 10:00 t/m 17:00
   
Afhaalpunt  
Bezoekadres: Werkmansbeemd 26
Postcode: 4907EW
Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 09:00 t/m 17:30 & vrijdag van 09:00 t/m 17:00
  Zaterdag van 10:00 t/m 17:00
Overige gegevens: 
Administratie: info@slimroken.nl
Bestellingen: info@slimroken.nl
Algemeen/info: info@slimroken.nl
   
Kamer van Koophandel gegevens: 
Plaats vestiging: Breda
Handelsnummer: 71841830
   
Belastinggegevens: 
Vestiging: Nederland
BTW nummer: NL858870691B01
   
Bankgegevens: 
Naam: ING
Plaats: Oosterhout
IBAN: NL67 INGB 0006 7652 43