WISMEC

Op zoek naar een WISMEC e-sigaret? Bij Slimroken hebben we alle WISMEC vaping producten op voorraad.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • WISMEC RX200 Sillicon Case Silicone hoes beschermt uw Wismec RX200 tegen vuil en krassen.
  € 6,99
 • Geschikt voor
  GNOME Tank
  Weerstand
  Diverse
  WISMEC WM RBA kit

  Complete RBA kit voor de Wismec GNOME tank.

  Geschikt voor
  GNOME Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 12,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het vape merk WISMEC

WISMEC is een Amerikaans bedrijf. Hier worden de producten dan ook ontworpen.

Ze hebben naast relatief eenvoudige producten ook wat geavanceerdere e-sigaret producten. Op deze manier proberen ze zich te richten op zowel beginnende als ervaren dampers.

WISMEC e-sigaret producten

Slimroken heeft een breed assortiment als het aankomt op WISMEC producten. Deze producten zijn uitvoerig getest voordat ze het assortiment mogen betreden. Zo hebben wij naast complete e-sigaret kits ook losse mods, clearomizers en de bijbehorende WISMEC coils in het assortiment.

Wanneer u een startset aanschaft dient u alleen nog e-liquid te kopen om van start te kunnen gaan met dampen. Deze liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Zo kan de gebruiker zelf bepalen welke de voorkeur heeft. Bij Slimroken vindt u van alle e-liquids ook een nicotinevrije variant. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om de nicotine geleidelijk af te bouwen.

Koopt u losse onderdelen van WISMEC? Dan is het belangrijk om te kijken wat u nodig hebt om daadwerkelijk van start te kunnen gaan met dampen. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen met onze productexperts.

WISMEC e-sigaret

De e-sigaretten van WISMEC zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Op deze manier richten ze zich op twee verschillende doelgroepen.

Voor de ervaren dampers heeft WISMEC een e-sigaret ontwikkeld met een groot uitgaand vermogen. Dit vermogen zorgt ervoor dat de gebruiker kan vuren met een hoog wattage. Het vermogen wordt aangedreven door externe batterijen. Bij een box mod, dit is een mod die werkt op externe batterijen, worden nooit batterijen meegeleverd. Deze dient u dus apart aan te schaffen. De meest gebruikte e-sigaret batterij bij WISMEC is de 18650 variant

De beginnende dampers kunnen gebruik maken van een kleinere variant van WISMEC. Deze maakt gebruik van een interne batterij en heeft een minder groot vermogen.

WISMEC box mods

De mod is de batterij van een e-sigaret. Op de mod kan de gebruiker het wattage en voltage aanpassen. Daarnaast is de batterijstatus ook af te lezen. Dit is allemaal overzichtelijk weergeven op het display van de mod.

WISMEC heeft twee soorten mods: met interne batterij en mods die gebruik maken van externe batterijen. De mods die gebruik maken van een interne batterij zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Zo hoeft de gebruiker geen gebruik te maken van externe batterijen. De mod kan dan worden opgeladen door middel van een micro USB kabel.

De WISMEC mods die gebruik maken van externe batterijen hebben in alle gevallen een geavanceerde werking. Zo kan de gebruiker het wattage, voltage en werkmodi aanpassen naar eigen wens. Let op! Deze mods werken op externe batterijen. De batterijen worden nooit meegeleverd bij de producten van WISMEC. Slimroken heeft een breed assortiment aan externe batterijen. U kunt via de navigatiebalk bovenaan onze website zoeken naar de juiste batterijen.

WISMEC clearomizer

WISMEC staat bekend om zijn Sub Ohm clearomizers. Een Sub Ohm clearomizer is werkzaam op coils met een weerstand onder de 1.0Ohm. Deze soort clearomizers staan bekend om hun dampproductie. De Sub Ohm clearomizers worden in de meeste gevallen gebruikt met box mods. Deze mods geven de gewenste smaak- en dampbeleving.

Wilt u een grotere smaakbeleving? Dan is het verstandig om een coil te gebruiken met een zo hoog mogelijke weerstand.

WISMEC coils

De coils van WISMEC zorgen ervoor dat de e-liquid wordt verdampt. Wanneer u een setje coils wenst aan te schaffen is het van belang om te onderzoeken welke coils u nodig heeft. Elke clearomizer van WISMEC gebruikt andere coils.

Een belangrijk onderwerp waarop de coils van WISMEC veranderen van elkaar is de weerstand. Elke coil variant heeft verschillende weerstanden. Zo kunt u kiezen voor een coil met een lage weerstand wanneer u veel damp wenst te creëren. Wilt u een sterkere prikkel in de keel voelen? Dan kunt u kiezen voor een coil met hoge weerstand.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!