Vivakita

Vivakita is een jong merk binnen de vaping wereld. Ze hebben een stabiel aanbod voor de beginnende dampers. Dit is dan ook de doelgroep waar ze zich voornamelijk op richten.

Bij Slimroken vindt u alle Vivakita producten. Deze zijn onderstaand uitgestald.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Fusion Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.8 Ohm
  Vivakita Fusion II Coils (5 St.)

  Coils voor de Vivakita Fusion II. Verpakt per 5 coils.

  Geschikt voor
  Fusion Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.8 Ohm
  Vanaf: € 12,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het vape merk Vivakita

Vivakita is een relatief jong merk binnen de e-sigaret branche. Het grote succes van het merk hebben ze te danken aan hun gebruiksvriendelijke apparaten. Deze zijn geliefd onder de populatie die nog niet veel ervaring heeft opgedaan omtrent elektrisch roken. De E-smokers en producten van Vivakita zijn eenvoudig in gebruik te nemen.

Naast de gebruiksvriendelijke werking wordt Vivakita gezien als een prijsvechter met oog voor kwaliteit. Dit zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de producten van het merk.

Welke vape producten van Vivakita heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een selectief aanbod aan Vivakita producten. Deze producten zijn met zorg uitgekozen door onze inkoopafdeling. Bij aanschaf van nieuwe producten in ons assortiment wordt naar verschillende aspecten gekeken. Zo wordt als eerste de gebruiksvriendelijkheid van een E-sigaret onderzocht. Tijdens deze inspectie wordt ook gelijk gekeken naar gebreken die opvallen tijdens het dampen.

De complete E-sigaretten, die dus als startset worden verkocht, nemen de grootste plek in het assortiment van Slimroken in beslag. Ook de losse clearomizers van Vivakita en de bijbehorende coils zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Elektrische sigaretten en E-smokers van Vivakita

De elektrische sigaretten van Vivakita zijn bedoeld voor dampers met geen tot weinig ervaring op het gebied van elektrisch roken. Dit komt voornamelijk door de relatief eenvoudige werking van de apparaten.

De werking van een E-sigaret is één van de belangrijkste factoren waar een damper naar kijkt tijdens de zoektocht naar een geschikte E-smoker. Vivakita heeft hier slim op ingespeeld en zijn apparaten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Iedere Vivakita E-smoker heeft de beschikking over een interne batterij. Daarnaast zijn de instellingen op de startsets vooraf ingesteld. Deze factoren omen allemaal ten goede van de gebruiksvriendelijkheid.

Losse clearomizers van Vivakita

Slimroken heeft momenteel één enkele clearomizer van Vivakita in zijn assortiment opgenomen. Het gaat hierom een Sub Ohm tank. Sub-Ohm clearomizers staan bekend om hun grote dampbeleving. Daarnaast zijn de coils in de tanks laag in Ohmage.

De clearomizer heeft de beschikking over een 510-aansluiting. Deze aansluiting maakt het mogelijk om de clearomizer te gebruiken in combinatie met mods van andere merken. Zo kunt u de clearomizer van Vivakita ook gebruiken in combinatie met een mod van SMOK, Vaporesso of VOOPOO.

Coils van Vivakita

De coil in een clearomizer zorgt ervoor dat de E-liquid op een correcte manier wordt verdampt. Vivakita heeft een breed aanbod aan verschillende soorten coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmages.

Twijfelt u of een coil in uw clearomizer past? In de meeste gevallen staat er bij elke clearomizer duidelijk vermeld welke coil u nodig heeft. Is dit niet het geval? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice. De productexperts bij Slimroken nemen graag de tijd om dit uit te zoeken voor u.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!