Vaptio

Het Amerikaanse merk Vaptio staat al jaren lang bekend om zijn hoogwaardige producten. Het merk is opgezet in de stad Seattle en is nog relatief nieuw binnen de Nederlandse markt. Vaptio valt op door zijn kwaliteit en prijs. Slimroken heeft de volgende producten van het merk in zijn assortiment:

7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset

  AIO Vape pen voor de beginnende damper, met interne batterij.

  Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 24,99
 • Geschikt voor
  Solo 2 Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vaptio Solo 2 Coils

  Vaptio Solo 2 coils, verpakt per 5 stuks.

  Geschikt voor
  Solo 2 Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 9,99
 • Geschikt voor
  Palo Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.2 Ohm
  Vaptio Palo Coils
  Geschikt voor
  Palo Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.2 Ohm
  € 9,99
 • Geschikt voor
  Tyro Tank
  Weerstand
  0.7 Ohm
  1.6 Ohm
  Vaptio Tyro Coils

  Vervangende coils voor de Vaptio Tyro clearomizer.

  Geschikt voor
  Tyro Tank
  Weerstand
  0.7 Ohm
  1.6 Ohm
  € 8,99
 • Vaptio PI Coils (5 St.) Coils geschikt voor de Vaptio Pi. Verkrijgbaar in de weerstanden 0.15Ohm en 0.5Ohm.
  € 10,95
 • Geschikt voor
  P3 Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vaptio PIII Coils (5 St.) Coils ontwikkeld voor de Vaptio PIII tank. Verkrijgbaar in meerdere ohmages.
  Geschikt voor
  P3 Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 13,95
7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Vaptio

Het merk Vaptio is opgericht in de Amerikaanse stad Seattle. Het merk valt op door zijn strakke designs en relatief eenvoudige werking. Daarnaast worden alle E-sigaretten van Vaptio ervaren als compact. Dit maakt ze eenvoudig om mee te nemen.

Het merk richt zich voornamelijk op de beginnende dampers. De eenvoud van de producten zorgt ervoor dat ze gebruiksvriendelijk in gebruik zijn.

Welke vape producten van Vaptio heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een selectief aanbod als het aankomt op het merk Vaptio. Het merk is relatief jong en hierdoor heeft ons team ervoor gekozen om niet alles van het merk in het assortiment op te nemen.

Het grootste deel van het assortiment omvat de complete E-sigaret startsets. Daarnaast hebben we ook losse clearomizers en de bijbehorende coils op voorraad. Bij een startset dient de gebruiker alleen nog een flesje E-liquid aan te schaffen om te kunnen starten met dampen.

Elektrische sigaretten van Vaptio

De elektrische sigaretten van Vaptio zijn bekend geworden door hun eenvoudige werking. De eenvoud maakt het tot gebruiksvriendelijke E-smokers die zijn geschikt voor de beginnende dampers.

Alle startsets van Vaptio hebben de beschikking over een interne batterij. Hierdoor hebben de gebruikers geen externe batterijen nodig. Dit maakt de E-smokers compact waardoor ze eenvoudig zijn mee te nemen in de broekzak of handtas.

De clearomizers van Vaptio

De clearomizers van Vaptio worden gezien als het reservoir waarin de E-liquid wordt bewaard. Deze clearomizer bevat een coil die de liquid omzet naar damp. Een clearomizer is hiermee een belangrijk onderdeel van de E-sigaret.

Vaptio heeft veel tijd geïnvesteerd in het creëren van gebruiksvriendelijk clearomizers. Deze clearomizers zijn eenvoudig bij te vullen met liquid en bevatten daarnaast een airflow ring. Deze ring maakt het mogelijk om de luchttoevoer aan te passen naar eigen wens.

Alle clearomizers van Vaptio hebben de beschikking over een 510-aansluiting. Dit is een universele aansluiting waar de meeste E-sigaretten gebruik van maken. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een clearomizer van Vaptio te gebruiken in combinatie met een mod van SMOK of Vaporesso.

Coils van Vaptio

De coil is verwerkt in de clearomizers van Vaptio. Dit onderdeel zorgt voor de verdamping van de E-liquid van bijvoorbeeld Millers Juice Silverline.

Vaptio heeft een aantal verschillende soorten coils. Zo passen de coils alleen in de aangegeven tank. Dit maakt het belangrijk om alvorens u een coil aanschaft de productomschrijving duidelijk door te nemen. Hierin staat altijd duidelijk verwerkt welke coil u nodig heeft.

De Coils van Vaptio staan bekend om hun lange levensduur. Dit maakt het mogelijk om ongeveer twee weken te doen met één coil. Is de coil verbrand? Dan kunt u eenvoudig een nieuwe coil plaatsen op de plek van de oude.

 

Meer weten over batterijen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!