Upends

Bij Slimroken verkopen wij alle producten van het merk Upends. Upends is een merk dat uitsluitend pod systeem e-sigaretten maakt. Dit zijn elektrische sigaretten die werken in combinatie met losse pods en hebben altijd een ingebouwde coil.

Het merk wilt met zijn producten ex-rokers helpen met het verslaan van een nicotineverslaving. Dit doen zij (naar eigen zeggen) door betaalbare producten aan te bieden voor de beginnende dampers. 

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS Uppen Startset

  Pen-vormige e-sigaret met interne batterij. Inclusief één Uppen pod.

  Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  € 24,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  UPENDS Uppen Pods

  Twee pods met ingebouwde coil voor de Upends Uppen e sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 6,99
 • Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS Uppen Plus Startset

  Pod e-sigaret inclusief één Uppen pod. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS UpOX Startset

  UPENDS pod e-sigaret inclusief één UpOX pod.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 13,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  UPENDS UpOX Pods

  Vier pods voor de UPENDS UpOX e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 10,95
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS UpBAR disposable

  Wegwerp e-sigaret, verkrijgbaar in verschillende smaken.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 6,49
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Upends e-sigaret

Upends is een e-sigaret merk dat zich sterk richt op de beginnende dampers. Eenvoud en betaalbaarheid zijn de twee belangrijkste onderwerpen van het bedrijf. Eenvoud creëren ze door enkel elektronische sigaretten aan te bieden die gebruik maken van een pod systeem. Geen losse coils en clearomizers dus. De batterij is altijd intern verwerkt, er hoeft dus geen externe batterij aangeschaft te worden. Ook voor het opladen van een Upends e-sigaret kan gebruik worden gemaakt van een USB kabel.

De Upends e-smokers hebben de vorm van een pen en zijn hierdoor geschikt om on-the-go mee te nemen in een broekzak of tas.

Upends pods

De elektrische sigaretten van Upends maken enkel gebruik van pods. Dit zijn clearomizers waarin een coil intern zit verwerkt. Wanneer de coil aan vervanging toe is kan u deze dus niet los vervangen. In plaats hiervan vervangt u de gehele pod voor een nieuw exemplaar. Een pod dient vervangen te worden wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of wanneer deze verbrand begint te proeven. Gemiddeld gezien zal een pod één tot twee weken meegaan. Relatief zoete e-liquids zorgen ervoor dat een coil sneller aan vervanging toe zal zijn.

Iedere Upends pod kan met maximaal 2 ml e-liquid worden gevuld. Dit is de maximale toegestane hoeveelheid die een tank mag bedragen binnen de Nederlandse markt.