UD

UD is een merk voor de liefhebbers van dampen/vapen. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van vape accessoires. Zo hebben ze verschillende tangetjes, gloeidraad en stukken katoen in hun assortiment. Hieronder vindt u een overzicht van alle producten in het assortiment van Slimroken.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
  • UD High Quality Coil Jig V3 Handige pootjesmal om coils te wicken/draaien.
    € 12,99
  • UD Keramisch Pincet

    DIY Keramisch pincet om gedraaide coils bij te stellen terwijl ze in de dripper of RBA zitten.

    € 9,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk UD

De producten van UD richten zich sterk op de ervaren dampers. Het DIY merk heeft zijn naam binnen de industrie weten te vestigen door de kwalitatief goede producten. Deze producten vergen enige ervaring. U ontwikkeld als het ware uw eigen coil en hoeft hierdoor geen gebruik te maken van voorgebouwde coils.

UD maakt geen elektrische sigaretten, enkel de accessoires. Wel kunt u gebruik maken van de accessoires

Welke vape producten van UD heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken kent een degelijk assortiment aan UD producten. Deze producten zijn bedoeld voor de enthousiaste vapers. Zo kunt u met de producten van UD uw eigen coils ontwikkelen. Naast de stukken katoen, die zijn bedoeld om e-liquid op te nemen, heeft Slimroken ook verschillende varianten gloeidraad en kleine tangetjes/pincetjes in het assortiment.

De tangetjes zijn bedoeld om het gloeidraad in de juiste richting te buigen. Daarnaast kunt u met de pincet het katoen op een correcte manier tussen de gloeidraden krijgen.

UD vaping accessoires

De accessoires van UD zijn bedoeld voor de mensen die hun eigen coils ontwikkelen. Deze enthousiaste vapers zijn bij UD aan het juiste adres. UD heeft verschillende soorten katoen. Deze katoen zorgt voor een correcte opname van de liquid. Daarnaast zorgt katoen voor een correcte smaakbeleving, op deze manier komt de liquid beter tot zijn recht.

De gloeidraden van UD staan bekend om hun lange levensduur. Wanneer dit gloeidraad opwarmt wordt de liquid in de katoen opgewarmd/verdampt. U kunt de gloeidraad in de juiste directie buigen middels de kleine tangetjes van UD.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!