Teslacigs

Teslacigs is een vape merk dat sinds 2013 actief is op de markt. Het merk garandeert u een kwalitatief goed product en laat de wensen van de klant graag in vervulling gaan. Slimroken heeft de volgende producten van Teslacigs in het assortiment:

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  Teslacigs TPOD - Startset - 2ML

  All-In-One (AIO) POD systeem met ingebouwde 500mAh batterij en 1.4 inch OLED scherm

  Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 44,95
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  220 Watt
  Teslacigs XT - 220W MOD

  Een Teslacigs box mod met uitgaand vermogen van 200W.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  220 Watt
  € 82,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Teslacigs TPOD pod

  Drie vervangende pods voor de Teslacigs TPOD e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 13,95
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het vape merk Teslacigs

Teslacigs is sinds 2013 actief bezig met de verovering van de vape markt. Ze hebben in deze korte tijd een gevestigde naam binnen de branche weten te bemachtigen.

Het merk is voornamelijk bekend geworden door zijn creatieve designs. Deze ontwerpen spreken de gebruikers meteen aan en brengen de creatieve werkwijze van Teslacigs op een correcte manier over.

Naast de uitsprekende designs hebben de producten een krachtige werking. De geavanceerde werking eist enige ervaring met vape producten en elektrische sigaretten. Hierdoor richt het merk zich sterker op de consument die ervaring heeft op het gebied van elektrisch roken.

Welke vape producten van Teslacigs heeft Slimroken in het assortiment?

Het assortiment van Slimroken kent een selectief aanbod Teslacigs producten. Deze producten zijn met zorg uitgekozen door ons team. Naast de complete startset(s) heeft Slimroken ook losse mods van Teslacigs.

De box mods van het merk staan bekend om hun krachtige werking. Door de krachtige werking willen wij onze klanten graag kenbaar maken om zorgvuldig met de apparaten van Teslacigs om te gaan. Alle losse mods zijn werkzaam op externe batterijen. Deze batterijen worden in geen enkel geval toegevoegd bij uw aankoop. Het is dus raadzaam om deze apart te bestellen. Slimroken kent een breed assortiment aan externe batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare varianten.

Mist u een product van Teslacigs? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij stellen ons graag open voor de wensen van onze klanten!

Elektrische sigaretten van Teslacigs

Teslacigs heeft zich gespecialiseerd in de productie van mods. Hierdoor heeft het merk een selectief aanbod aan E-sigaretten. Momenteel kent het assortiment van Slimroken één startset van Teslacigs. Het gaat hierom een POD systeem. Deze systemen staan bekend om hun relatief eenvoudige werking. Zo maken ze geen gebruik van losse coils. De coil is ingebouwd in de clearomizer. Hierdoor dient u de gehele POD weg te vervangen wanneer deze verbrand is.

De losse box mods van Teslacigs

Een box mod is de batterij van een elektrische sigaret. Naast het feit dat het dient als krachtbron kan de gebruiker ook de instellingen aanpassen middels de mod. Zo kunt u het uitgaand wattage en de werkmodi aanpassen naar eigen wens. Daarnaast kan de gebruiker ook de batterijstatus inzien. Dit wordt allemaal duidelijk verwerkt op het OLED display dat zich bevindt op de mods.

Bij aankoop van een losse mod van Teslacigs is het van belang om externe batterijen aan te schaffen. Deze batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Onder het kopje externe batterijen op onze website kunt u alle varianten terugvinden.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!