Suorin

Op deze pagina vindt u alle vape/damp artikelen van het merk Suorin. Eenvoud en smaakbeleving staan bij het merk centraal, dit is dan ook sterk terug te zien in de product innovaties.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  Suorin - Edge Startset

  POD systeem van Suorin, eenvoudig in gebruik te nemen.

  Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  € 25,99
 • Batterij
  320 mAh
  Suorin - Edge Batterij

  Een externe batterij voor de Suorin Edge.

  Batterij
  320 mAh
  € 7,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Suorin - Edge POD

  POD's voor de Suorin Edge.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 2,95
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Suorin

Het merk Suorin profileert zijn E-sigaretten als innovatief. De hoge mate van innovatie wordt bereikt middels het onderzoek naar nieuwe technologieën, het regelmatig testen van producten en een leidende rol spelen in de productie van E-sigaretten en accessoires.

Suorin richt zich voornamelijk op POD systeem E-sigaretten. De belangrijkste reden hiervoor is de eenvoud die POD E-sigaretten met zich meebrengen, hier leest u meer over in de tekst hieronder.

POD systemen van Suorin

De POD systemen zijn het laatste jaar steeds meer in trek en winnen markt op de E-sigaret branche. Veel mensen die overstappen van de traditionele sigaretten zijn opzoek naar relatief eenvoudige apparaten. Hier zijn de POD systeem E-sigaretten een goed voorbeeld van.

De POD systemen werken zonder vuurknop en worden in de meeste gevallen enkel geactiveerd door luchtstroom. De POD's die worden gevoerd in deze E-smokers zijn eenvoudig te vullen en kunnen worden herbruikt. Merkt u dat de smaak afneemt of dat de smaak zelfs verbrandt proeft? Dan dient u een nieuwe POD te plaatsen.

Suorin vape artikelen kopen bij Slimroken?

Slimroken vindt het belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment te leveren aan haar klanten. Zo hebben wij verschillene E-sigaret merken op voorraad en zijn steeds opzoek naar nieuwe behoeftes vanuit de consument.

Op deze pagina vindt u dan ook het complete assortiment van Suorin, dit bestaat uit POD systeem E-sigaretten. Bent u toch opzoek naar wat anders? Neem dan een kijkje aan de linkerkant van deze pagina, hier hebben wij een lijst met al onze merken samengesteld.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.