Suorin

Op deze pagina vindt u alle vape artikelen van het merk Suorin. Benieuwd naar het complete e-sigaret assortiment? Neem onderstaand een kijkje.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  Suorin - Edge Startset

  POD systeem e-sigaret van Suorin, ingebouwde batterij van 230mAh.

  Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  € 25,99
 • Batterij
  320 mAh
  Suorin - Edge Batterij

  Een externe batterij voor de Suorin Edge.

  Batterij
  320 mAh
  € 7,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Suorin

Het merk Suorin profileert zijn e-sigaretten als innovatief. De mate van innovatie wordt bereikt middels het onderzoek naar nieuwe technologieën, het regelmatig testen van producten en een leidende rol spelen in de productie van elektrische sigaretten en accessoires.

Suorin richt zich voornamelijk op de pod e-sigaret.

Suorin pod e-sigaret

Bent u opzoek naar een pod e-sigaret? Het merk Suorin produceert enkel elektrische sigaretten die werken op een pod systeem. Hierbij kan de pod, die een magnetische aansluiting heeft, worden geplaatst op de batterij. Wanneer de e-liquid op is kan de pod opnieuw worden gevuld tot de smaak af begint te nemen. 

De POD systemen werken zonder vuurknop en worden in de meeste gevallen enkel geactiveerd door luchtstroom. De pods die worden gevoerd in deze e-smokers zijn te vullen en kunnen worden hergebruikt. Merkt u dat de smaak afneemt of dat de smaak zelfs verbrandt proeft? Dan dient u een nieuwe pod te plaatsen.