Smoant

Smoant is een relatief jong merk binnen de vaping industrie;. Ze zijn sinds 2015 actief en hebben hierdoor een innoverende visie weten op te stellen voor zichzelf. De producten van Smoant staan bekend om hun strakke designs en krachtige werking. Slimroken heeft de volgende artikelen van Smoant in het assortiment:

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Smoant Battlestar RDA Krachtige RDA van Smoant, zeer geschikt voor de ervaren damper.
  € 10,06
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  225 Watt
  Smoant Naboo - 225W Box MOD

  De Smoant Naboo beschikt over een 2.4 inch scherm. De mod wordt aangedreven door een dubbele 18650 batterij en heeft een vermogen van 225W.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  225 Watt
  € 72,95
 • Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  218 Watt
  Smoant Charon TS - 218W Box MOD

  Smoant mod met maximaal uitgaand vermogen van 218W.

  Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  218 Watt
  Vanaf: € 99,95
 • Batterij
  3300 mAh
  Wattage
  100 Watt
  Smoant Rabox - 100W MOD

  Mod van Smoant met een interne batterij en maximaal uitgaand vermogen van 100W

  Batterij
  3300 mAh
  Wattage
  100 Watt
  € 99,95
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  218 Watt
  Smoant Ranker - 218W Box MOD

  Smoant box mod met maximaal uitgaan vermogen van 218W, de Ranker!

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  218 Watt
  Vanaf: € 69,95
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Smoant

Smoant is een merk op het gebied van elektronisch roken en is ontstaan in het jaar 2015. In deze korte tijd heeft het merk zich weten te positioneren tussen de andere vaping merken. Dit doen ze met een strak design en met krachtige modellen.

Smoant vape producten

Slimroken heeft een selectief assortiment als het aankomt op producten van het merk Smoant. Dit komt door het feit dat het bedrijf relatief jong is in de sector. Het merk richt zich voornamelijk op de productie van krachtige box mods. Dit is dan ook sterk terug te zien in ons assortiment. Naast deze box mods heeft Slimroken ook een POD systeem van Smoant in het assortiment. Hierbij hoeft de gebruiker alleen nog E-liquid aan te schaffen om van start te kunnen gaan met dampen/vapen.

Smoant e-sigaret

Aangezien Smoant zich heeft gespecialiseerd in de productie van box mods hebben ze een selectief aanbod aan e-sigaretten. De enige startset die het assortiment van Slimroken kent werkt op het POD systeem. Hierdoor is deze geschikt voor de beginnende dampers.

Een POD systeem werkt eenvoudiger dan een “normale” e-sigaret. U hoeft namelijk geen coils te verwisselen wanneer deze verbrand zijn. Bij een POD systeem dient u de gehele POD te verwijderen wanneer deze verbrand is. Deze POD dient als tankje voor uw e-liquid en heeft daarnaast ook een ingebouwde coil.

Smoant box mod

Smoant heeft zich gespecialiseerd in de productie van krachtige box mods. Hier heeft Slimroken dan ook een breed aanbod van. De mods die worden toegevoegd in het assortiment zijn dan ook uitvoerig getest voordat ze op de website verkrijgbaar zijn. Ze worden ten eerste tijdens de productie bij Smoant getest op gebreken. Daarnaast worden de producten bij Slimroken ook getest. Op deze manier proberen wij de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Vrijwel alle mods van Smoant zijn werkzaam op externe batterijen. Deze externe batterijen worden nooit meegeleverd bij de aankoop van een mod. Dit is zo bepaald vanuit de fabrikant. Het is dus belangrijk om de juiste batterijen aan te schaffen bij aankoop van uw product. Bij iedere productomschrijving staat altijd duidelijk vermeld welke batterij variant u nodig hebt.

Met een mod alleen kunt u niet van start gaan met dampen. U dient ook een clearomizer aan te schaffen voordat u kunt beginnen met dampen. Een clearomizer is het reservoir waarin de E-liquid wordt bewaard. Daarnaast bevat de tank ook een coil. Deze coil zorgt ervoor dat de liquid in de tank wordt verdampt.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!