Nitecore

Nitecore is een producten van batterijen, opladers en e-liquid mixers. Nitecore is sinds 2007 actief als bedrijf zijnde. Het grote succes hebben ze te danken aan de grote mate van innovatie die is doorgevoerd binnen het bedrijf en daarmede de producten van Nitecore. Momenteel zijn de producten van Nitecore in ruim honderd landen over de hele wereld terug te vinden.

Het assortiment van Slimroken omarmt de volgende producten:

10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Nitecore Intellicharger New i4 batterij oplader Met de Nitecore Intellicharger kunt u 4 batterijen tegelijk opladen.
  € 29,99
 • Nitecore UI2 Batterij Oplader USB-batterijlader voor twee batterijen.
  € 11,99
 • Nitecore UA55 5-Poort USB Wall Charger

  Oplader waarmee u vijf e-sigaretten tegelijkertijd kan opladen.

  € 29,99
 • Batterij
  3100 mAh
  Soort
  18650 Batterij
  Nitecore 18650 Batterij 3100mAh (2 St.)

  Oplaadbare 18650 batterijen van het merk Nitecore met een capaciteit van 3100mAh.

  Batterij
  3100 mAh
  Soort
  18650 Batterij
  € 23,95
 • Nitecore VCL10 Autolader

  Multifunctionele autolader van Nitecore. Beschermt tegen onder- en overladen.

  € 35,99
 • Nitecore LC10 batterij oplader

  Deze veelzijdige batterij oplader is geschikt voor een grote range batterijtypen, Android en IOS.

  € 17,99
 • Nitecore Intellicharger New i2 batterij oplader

  Met de Nitecore Intellicharger kunt u 2 batterijen tegelijk opladen.

  € 19,99
 • Nitecore Intellicharger i8 batterij oplader Met de Nitecore Intellicharger kunt u 8 batterijen tegelijk opladen.
  € 49,99
  • Gratis verzending
 • Nitecore Digicharger D2 batterij oplader

  Nitecore Digicharger, geschikt om 2 batterijen tegelijkertijd op te laden.

  € 24,99
  • Gratis verzending
 • Nitecore Digicharger D4 batterij oplader

  Batterij oplader die geschikt is om 4 batterijen op te laden.

  € 34,99
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Nitecore

Het bedrijf Nitecore heeft zijn intrede in de e-sigaret branche gehad middels de externe batterijen en bijbehorende opladers die zij produceren.

Eenvoud en innovatie maakt het bedrijf tot wat het nu is. Ze zijn geobsedeerd door de laatste technieken en proberen deze technieken dan ook zo spoedig mogelijk in hun eigen producten te verwerken.

Nitecore heeft een uitzonderlijk vermogen als het aankomt op ontwerp. Het designteam achter het merk is dagelijks bezig met de innovatie en het uiterlijk van de producten. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Nitecore heeft namelijk in de laatste twee jaar drie awards mogen ontvangen voor de productdesigns. De American International Design Excellence Awards, German iF Design Award en de Red Dot Desgin Award wordt uitgereikt aan bedrijven die uitzonderlijk veel aandacht besteden aan het design en de gebruiksvriendelijkheid van hun producten.

Naast de commerciële verkoop van de producten staat Nitecore ook bekend om zijn maatschappelijke inzet. Zo hebben ze in 2012 een donatie gedaan aan een lokaal reddingsteam. Dit gebeurde tijdens de aardbeving die toen had plaatsgevonden in het zuidwesten van China.  In datzelfde jaar vond orkaan Sandy plaats. Ook hierbij hebben ze een volledige batch aan sterke zaklampen weggegeven aan de getroffene van de orkaan. Zo zijn er nog tal van andere donaties van Nitecore op te noemen.

Nitecore producten bij Slimroken

Het assortiment van Slimroken heeft een uitgebreide selectie aan Nitecore producten. Alle producten zijn voordat ze in het assortiment zijn opgenomen uitvoerig onderzocht. Dit onderzoek wordt gedaan op een aantal aspecten. Hierbij kan gedacht worden aan gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

De opladers van Nitecore zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast opladers verkoopt het merk ook externe batterijen. Momenteel heeft Slimroken maar één variant van deze batterijen op voorraad. Het gaat hierom de 18650 variant.

De externe e-sigaret batterijen van Nitecore

Wanneer men een mod of e-sigaret aanschaft die werkzaam is op externe batterijen dan is het belangrijk om te onderzoeken welk type batterij geschikt is voor uw mod. Slimroken heeft momenteel één setje batterijen van Nitecore in het assortiment. Het gaat hier over de 18650 variant. Deze is veelgebruikt bij externe mods.

Bij het gebruik van externe batterijen is het verstandig om hier erg zorgvuldig mee om te gaan. De batterijen van Nitecore hebben namelijk een groot vermogen. Dit vermogen zorgt ervoor dat de levensduur van de batterijen groot is.

Nitecore batterij oplader

Voor het opladen van een externe batterij heeft u een oplader nodig. Deze opladers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De opladers van Nitecore zijn op diverse vlakken verschillend van elkaar. Zo is niet elke oplader geschikt voor elk soort batterij. Nitecore heeft echter wel zijn best gedaan om de opladers met zo veel mogelijk batterijen compatibel te maken.

Elke productomschrijving van Nitecore opladers bevat belangrijke informatie over het product en geschikte batterijtypen. Het is dus als gebruiker van belang om deze omschrijvingen goed door te lezen alvorens u een aankoop doet.

Elke oplader van het merk Nitecore is uitvoerig getest op alle mogelijke veiligheidseisen. Zo heeft het naast een beveiliging tegen kortsluiting ook een beveiliging voor onder- en overladen. Dit zorgt ervoor dat de conditie van uw batterij optimaal blijft.

Meer weten over batterijen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!