KIWI

KIWI e-sigaret kits en bijbehorende accessoires koopt u bij Slimroken. Wij hebben alles op voorraad en leveren direct uit eigen voorraad.

Heeft u vragen over de e-sigaret producten van KIWI? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts kunnen u alles vertellen over de producten van dit e-sigaret merk.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  1.8 ml
  KIWI Startset - 2ML

  KIWI pod e-sigaret, inclusief powerbank, pod en filter.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  1.8 ml
  € 68,90
 • KIWI Filters

  20 filters voor de KIWI e-sigaret.

  € 4,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

KIWI e-sigaret merk

Het e-sigaret merk KIWI is ontstaan in Italië. Het merk heeft een penvormige pod e-sigaret uitgebracht. Deze is eenvoudig in gebruik en bevat geen knopjes, het werkt dus op een automatisch inhalatiesysteem. KIWI levert een complete startset met powerbank waarin de e-sigaret geplaatst kan worden. Tevens is de pen ook los te verkrijgen.

De eenvoud van het apparaat maakt het merk geschikt voor de beginnende damper die zijn of haar nicotineverslaving stapsgewijs wenst af te bouwen.

Niet ieder type e-liquid is geschikt om te gebruiken met een elektrische sigaret van KIWI. Het is verstandig om een e-liquid te kiezen met maximaal 50% VG. E-liquids met een hoger VG gehalte zijn dikker van structuur en kunnen hierdoor moeilijker worden verdampt door de coil van 1.2Ohm.

Bij Slimroken bent u aan het juiste adres voor alle e-sigaret producten van KIWI. Wij leveren direct uit ons eigen magazijn en bieden gratis verzending aan.

KIWI e-sigaret accessoires

Naast de complete startsets heeft het merk ook diverse losse vervangingsonderdelen in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de losse filter tips en driptips. Ook voor de losse KIWI pods bent u bij Slimroken aan het juiste adres. De pods hebben een ingebouwde coil, deze hoeft dus niet apart aangeschaft te worden.

KIWI Vape

Het merk KIWI is ontstaan in 2019 door Vapor International. Zij hebben het merk met één specifieke reden opgezet; rokers een simpel en effectief alternatief voor tabak aanbieden. De eerste markt waar KIWI actief is gaan verkopen is Italië. Vervolgens is er een samenwerking met high-tech gigant Smoore tot stand gekomen. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat het merk meer innovaties in haar producten heeft kunnen verwerken.

Na de samenwerking met Smoore heeft KIWI haar producten verder kunnen verspreiden over Europese markten en is momenteel bezig met distribiteurs van over heel de wereld.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!