Kangertech

Kangertech was één van de eerste fabrikanten uit China die begon met het ontwikkelen van elektrische sigaretten. Bij Slimroken.nl vindt u de volgende vape producten van Kangertech terug in het assortiment:

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Diverse Kangertech
  Tanks
  Weerstand
  0.15 Ohm
  Kangertech OCC Coils (5 St.) Kangertech Subtank Nano coils, set van 5 stuks.
  Geschikt voor
  Diverse Kangertech
  Tanks
  Weerstand
  0.15 Ohm
  € 19,99
 • Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  Kangertech Subvod - 1300mAh Startset - 2ML

  Elektrische sigaret voor de beginnende Sub Ohm damper.

  Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 39,99
 • Geschikt voor
  Diverse Kangertech
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  Kangertech SOCC Coils (5 St.)

  Vijf Kangertech coils voor o.a. Subtank Series, Toptank Series, Nebox Series.

  Geschikt voor
  Diverse Kangertech
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  € 19,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  200 Watt
  Kangertech KBOX 200W TC Box mod

  Kangertech box mod, werkzaam op twee 18650 batterijen.

  Batterij
  18650 (2x)
  Wattage
  200 Watt
  € 64,99
 • Geschikt voor
  CL Tank
  Weerstand
  0.15 Ohm
  0.5 Ohm
  Kangertech CLOCC Coils (5 St.)

  Kangertech CLOCC coils, geschikt voor verschillende Kangertech clearomizers.

  Geschikt voor
  CL Tank
  Weerstand
  0.15 Ohm
  0.5 Ohm
  € 9,99
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Kangertech

Kangertech was één van de eerste fabrikanten van elektrische sigaretten in China. Kangertech werd opgericht in 2007 en is door focus op innovatie uitgegroeid tot een bekend merk in Amerika en Europa. Het merk handhaaft de hoogste kwaliteitsnormen en de producten voldoen aan alle officiële certificeringen en strenge ISO normen. Hierdoor bent u als damper verzekert van een 100% origineel merk dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit en daarbij ook rekening houdt met de wensen van klanten, zodat het dampers tevreden houdt.

Kangertech vape producten

Kangertech heeft in de afgelopen jaren veel producten op de markt gebracht. Niet alleen e-sigaretten en (box) mods, maar ook clearomizers en bijbehorende coils. De vape producten van Kangertech zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren dampers. Hieronder vindt u een samenvatting van alle producten die Slimroken in het assortiment heeft.

Kangertech e-sigaret starterset

U vindt momenteel de Kangertech Subvod starterset in het Kangertech e-sigaret assortiment terug. Dit betreft een pen-vormige e-sigaret van 13cm. Het model heeft een interne batterij van 1300mAh en een 510-aansluiting. Door de 510-aansluiting kunt u ook andere clearomizers met een 510-aansluiting aan de batterij koppelen. De clearomizer die bij de starterset gevoegd zit is de Subtank Nano. Dit is een Sub Ohm clearomizers met een e-liquid capaciteit van 1.9ml en maakt gebruik van SSOCC coils. U kunt deze starterset voor zowel Mouth-to-Lung als voor Direct-To-Lung dampen gebruiken.

Kangertech box mods/batterij

In ons assortiment van Kangertech mods vindt u momenteel de Kangertech KBOX 200W met Temperature Control terug. Dit is een box mod met een maximaal vermogen van 200W. Deze mod werkt op twee 18650 batterijen welke u apart dient aan te schaffen. Slimroken heeft verschillende 18650 batterijen op voorraad.

De mod heeft een ingebouwde OLED display. Door middel van de knoppen kunt u de temperatuur instellen en ook de display veranderen. Handig voor u om te weten is dat u de temperatuurmodus alleen kunt gebruiken wanneer u gebruik maakt van Temperature Controle, zoals de Ni of Ti coils. Indien u het normale wattagemodus gebruikt dan kunt u gewoon standaard kanthal coils gebruiken.

Kangertech clearomizers

De Kangertech clearomizers hebben een tankinhoud die variëren van 1.7ml tot 2ml en hebben een eGo thread aansluiting of een 510-aansluiting. Wilt u een clearomizer van het merk kopen? Kijkt u dan eerst wat de aansluiting van uw mod is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en de tank straks niet compatibel is. De 510-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting bij elektrische sigaretten. Het is dus mogelijk om clearomizers van Kangertech te koppelen met een ander merk.

Kangertech coils

De coils van Kangertech zijn speciaal ontwikkeld voor de clearomizers van het merk. Bij Slimroken vindt u verschillende soorten coils van het merk terug. Bij het type coil staat aangegeven voor welke bijbehorende tank deze zijn ontwikkeld. Alle coils zijn per vijf stuks verpakt en zijn verkrijgbaar met verschillende weerstanden, zodat u de dampbeleving zelf vorm kunt geven.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven is het tijd om een nieuwe coil te plaatsen. Laat de e-liquid eerst 10 a 15 minuten intrekken voordat u begint met dampen. Het duurt namelijk even voordat alle vloeistof is opgenomen in een nieuwe coil.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!