Justfog

Justfog is een internationaal merk dat is gespecialiseerd in de productie van vaping/e-sigaret producten. De elektrische sigaretten van Justfog worden wereldwijd gebruikt. Bij Slimroken vindt u een breed assortiment, om de klant zo volledig mogelijk te voorzien.

28 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  Justfog Q14 Clearomizer - 1.8ML

  Clearomizer van Justfog met verstelbare airflow en een kunststof driptip.

  Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  € 7,99
 • Justfog Q16 Pro Pyrex Glas + tank part

  Justfog Q16 Pro (2020) e-liquid glas plus tank onderdeel.

  € 3,99
 • Batterij
  900 mAh
  Justfog Q16 Pro Batterij

  De losse batterij van de Q16 Pro, met 900mAh capaciteit.

  Batterij
  900 mAh
  € 23,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  Justfog Q16 Pro Clearomizer

  Een clearomizer met 1.9ml e-liquid capaciteit, 510 aansluiting en top-fill vulsysteem. De Justfog Q16 Pro!

  Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  € 11,50
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Q16 Pro Startset

  Justfog e-sigaret met interne batterij van 900 mAh en 2ml e-liquid capaciteit.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
 • Tank
  1.7 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  Justfog C601 POD - 1.7ML

  Hervulbare pods, ontworpen voor de C601 batterij. Geoptimaliseerd voor hoge nicotinegehaltes.

  Tank
  1.7 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  € 8,50
 • Tank
  1.5 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  Justfog Minifit Pod

  Drie pods voor de Justfog Minifit e-sigaret.

  Tank
  1.5 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  € 8,50
  • Gratis verzending
 • Justfog Q16/Q14 Driptip driptip die standaard wordt geleverd bij de Q16/Q14.
  € 1,50
  • Snelle levering
 • Justfog Micro USB-laadkabel Officiële micro-USB kabel van Justfog.
  € 2,99
 • Justfog Pyrex Glass Q16

  Reserve pyrex glaasje voor de Justfog Q16 clearomizer.

  € 2,50
 • Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  Justfog Q16C Clearomizer - 2ML

  Tank voor de Justfog Q16C, bevat een kinderslot, adjustable airflow en een kunststof driptip.

  Tank
  2 ml
  Coil
  14 Serie Coils
  € 9,25
 • Justfog Pyrex glas Q16C

  Reserve pyrex glaasje, alleen geschikt voor de Justfog Q16C

  € 3,99
 • Justfog driptip P16A en P14

  Driptip geschikt voor de Justfog P16A en de Justfog P14.

  € 1,95
 • Batterij
  370 mAh
  Justfog Minifit Batterij

  De Minifit batterij maakt gebruik van de Minifit pods. 370mAh capaciteit.

  Batterij
  370 mAh
  € 14,95
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Qpod Startset

  POD systeem e-sigaret van Justfog, geleverd inclusief pod en coils.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
28 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
+ Toon meer - Toon minder

Over het e-sigaret merk Justfog

Justfog is een specialist in de productie van e-sigaretten en de losse onderdelen hiervan. Het merk probeert zich te richten op de beginnende dampers, dit is de populatie die wenst te stoppen met het roken van traditionele tabak.

Justfog heeft onderzoek gedaan naar de problemen waar dampers/vapers op stuiten tijdens het dampen met een e-sigaret. Het grootste probleem dat zij steeds hoorde terugkomen was het lekken van e-liquid. Dit probleem ontstaat wanneer de clearomizer niet volledig aansluit op de airflow-ring. Het design team van Justfog heeft een hoop aandacht besteed aan dit probleem en dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen. De producten van Justfog worden als lekvrij beschouwd.

Wilt u een elektrische sigaret van Justfog kopen? Wij raden een e-sigaret enkel aan als u deze gebruikt om een nicotineverslaving af te bouwen. Kies uw gewenste e-liquid met bijbehorende nicotine en werkt vanuit hier naar een punt dat u de e-sigaret gebruikt zonder nicotine houdende e-liquid.

Justfog assortiment bij Slimroken

Slimroken heeft een breed assortiment aan Justfog producten. De diversiteit aan producten maakt het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken als damper. Zo vindt u bij alle producten van Justfog een uitgebreide uitleg om zo als beginnende damper de nodige informatie te kunnen vergaren.

Naast complete startkits verkoopt Slimroken ook losse onderdelen als batterijen, coils, clearomizers en pyrex glaasjes. Een complete startset van Justfog bevat over het algemeen een batterij, micro USB kabel, clearomizer en bijbehorende coils. Het enige dat u zelf nog dient aan te schaffen is een flesje e-liquid. De e-liquids vindt u ook in ons assortiment. Een vloeistof is verkrijgbaar met of zonder nicotine. Hierbij kan de keuze worden gemaakt tussen de 0 en 20mg nicotine. Ook zijn nicotine salt e-liquids geschikt om te gebruiken in een elektrische sigaret van Justfog.

In de praktijk gebeurt het weleens dat een onderdeel versleten of kwijt raakt. Dan kunt u in plaats van een complete e-sigaret ook het desbetreffende onderdeel terugvinden in onze webshop. Hierbij kan gedacht worden aan een vervangend glaasje voor uw clearomizer/tank.

Elektrische sigaret van Justfog

Justfog heeft een aantal verschillende e-sigaretten ontwikkeld. Deze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn namelijk geschikt voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben op het gebied van dampen. Dampen is het 'roken' met een e-sigaret.

De compacte modellen van het merk zijn en geschikt voor on-the-go. Dat wil zeggen dat u de e-sigaret relatief eenvoudig in een broekzak of tas kwijt kunt. Alle e smokers beschikken over een interne batterij die kan worden opgeladen middels een micro USB kabel. U hoeft dus geen externe batterijen aan te schaffen wanneer u een e-sigaret van Justfog wenst te gebruiken. Het opladen van een batterij duurt circa één uur. Bij gemiddeld gebruik zal de e-sigaret ongeveer een dag meegaan voordat deze opnieuw opgeladen moet worden.

Justfog heeft naast de e-sigaretten die gebruik maken van een clearomizer ook modellen die beschikken over het pod systeem. Een pod e-sigaret maakt geen gebruik van losse coils zoals bij een reguliere e-sigaret. In plaats hiervan zit de coil verwerkt in de clearomizer en kan de pod in zijn geheel worden gedeponeerd wanneer deze verbrandt is. Een pod is dus eenvoudig gezegd een clearomizer met een interne coil, die in zijn geheel kan worden geplaats op de batterij/mod. De pods hebben ook geen 510-aansluiting. In plaats hiervan maken deze gebruik van een magneet aansluiting.

Justfog e-sigaret batterij

De e-sigaret producten van Justfog zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen en hebben in alle gevallen een voorgeprogrammeerd programma. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers weinig kunnen aanpassen in de instellingen. De batterij kan gezien worden als kant-en-klaar en wordt hierdoor als gebruiksvriendelijk ervaren door de gebruikers van Justfog.

De Justfog batterijen beschikken allemaal over een batterij indicator. Doormiddel van de batterij indicatie kan de gebruiker zien in hoeverre de batterij nog geladen is. De indicatie wordt weergeven middels LED-lichtjes. Wanneer alle lichtjes branden is de batterij volledig opgeladen. Branden er minder lichtjes? Dan weet u dat de batterij niet volledig is opgeladen en dus aan de voeding kan worden geplaatst.

Overigens worden de meeste batterijen geleverd met een micro USB kabel. Deze kabel maakt het mogelijk om de batterij op te laden. Echter is het wel belangrijk om te kijken of deze kabel is meegeleverd. U kunt hiervoor de inhoud set raadplegen. Deze is altijd zo volledig mogelijk ingevuld bij de productomschrijving. Zit er nou geen micro USB kabel bij uw product? Dan heeft Slimroken deze in zijn assortiment en kunt u deze los in uw bestelling bijvoegen.

Clearomizers en coils van Justfog

Een clearomizer is het reservoir waarin de e-liquid wordt bewaard. U kunt de clearomizer bijvullen met e-liquid wanneer deze leeg dreigt te raken. Justfog heeft een aantal verschillende soorten clearomizers. Deze clearomizers hebben altijd een maximale capaciteit van 2ml. Dit is wettelijk zo bepaald door de NVWA.

Een clearomizer bevat altijd een coil. De coil zorgt ervoor dat de e-liquid in de tank wordt omgezet naar damp. Een coil is het enige onderdeel dat normaliter wordt vervangen in een e-sigaret. Deze coil kan namelijk opraken of verbranden zoals ze dat in damptermen noemen. U merkt dat een coil verbrandt is wanneer u een verbrande smaak proeft. Ook kan het zijn dat de smaak van de e-liquid minder goed te proeven is.

Een coil kan uit de clearomizer worden verwijderd waarna u een nieuw coiltje kan plaatsen. Er is geen standaard indicatie van wanneer u de coils van Justfog dient te vervangen. Dampt u veel? Dan is het slim om de coil wekelijks te vervangen. Bent u aan het minderen en dampt u een stuk minder dan gemiddeld? Dan kan een coil tot twee of zelfs drie weken meegaan.

Justfog accessoires

In de praktijk gebeurt het weleens dat men het glaasje van de clearomizer laat breken of dat de driptip kwijtraakt.

Wees niet getreurd. U hoeft niet een geheel nieuwe e-sigaret kopen. Slimroken heeft hier namelijk aan gedacht en zijn assortiment uitgebreid met losse accessoires en vervangingsonderdelen. Dit geeft u de mogelijkheid om een specifiek onderdeel aan te schaffen zonder veel geld kwijt te zijn.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.
Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!