Joyetech

Op zoek naar een Joyetech e-sigaret? Bij Slimroken hebben we alle elektrische sigaretten, clearomizers/pods en coils op voorraad. De producten van Joyetech worden ervaren als gebruiksvriendelijk en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Hieronder vindt u een overzicht van alle artikelen van Joyetech die Slimroken in zijn assortiment heeft:

49 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Geschikt voor
  Tralus POD
  Weerstand
  Diverse
  Joyetech EZ Coils

  Coils voor de Joyetech Tralus pod/E-sigaret.

  Geschikt voor
  Tralus POD
  Weerstand
  Diverse
  € 10,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  EZ Coils
  Joyetech Tralus Pods
  Tank
  2 ml
  Coil
  EZ Coils
  € 6,99
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Tralus Startset

  Pod e-sigaret inclusief één pod en oplaadkabel.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Joyetech eGo POD pods

  Vervangende POD's voor de eGo POD systeem.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 12,99
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech eGo POD Startset Pod-startset (1.000 mAh, 2 ml, 1.2Ohm)
  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 14,99
 • Batterij
  180 mAh
  Joyetech eRoll Mac Batterij

  Batterij (180mAh) voor de Joyetech eRoll Mac.

  Batterij
  180 mAh
  € 28,99
 • Tank
  0.55 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Joyetech eRoll Mac Cartridge Cartridge (0,55ml) voor de eRoll Mac.
  Tank
  0.55 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 11,99
 • Batterij
  2000 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech eRoll Mac Startset

  Alles-in-één vape-pen met PPC.

  Batterij
  2000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 46,99
  • Gratis verzending
 • Tank
  2 ml
  Joyetech Cubis Max Clearomizer - 2ML

  Joyetech clearomizer die werkt zonder coils.

  Tank
  2 ml
  € 28,95
 • Joyetech EVIC VT / Joyetech eGo ONE Mega Coils - CL Ti 0.4Ohm (5 St.)

  Joyetech coils met 0.4Ohm weerstand.

  € 18,99
 • Geschikt voor
  Atopack Penguin
  Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.6 Ohm
  Joyetech Atopack Penguin Unit - 2ML (1 St.) Optioneel mondstuk voor de Joyetech Penguin
  Geschikt voor
  Atopack Penguin
  Tank
  Weerstand
  0.25 Ohm
  0.6 Ohm
  € 3,00
 • Tank
  2 ml
  Coil
  EX Exceed Coils
  Joyetech Exceed Clearomizer Cartridge Unit - 2ML

  Cartridges voor de Joyetech Exceed Edge.

  Tank
  2 ml
  Coil
  EX Exceed Coils
  € 12,95
 • Batterij
  2300 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Exceed NC + NotchCore Clearomizer - 2ML - 2300mAh Startset

  Deze kit bestaat uit de Joyetech Exceed NC batterij en de NotchCore Clearomizer.

  Batterij
  2300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 49,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Notch Coils
  Joyetech NotchCore Clearomizer - 2ML

  Sub Ohm clearomizer met 2ML e-liquid capaciteit.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Notch Coils
  € 29,95
 • Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  Joyetech Ultex T80 + Cubis Max Clearomizer - 2ML - 80W Startset

  Startset van Joyetech met een 80W mod en coil-loze clearomizer

  Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  € 69,95
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Exceed Edge Startset 2ML

  Startset van Joyetech die gebruik maakt van het POD systeem, capaciteit voor 2ml e-liquid.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  € 24,95
 • Joyetech Procore Pyrex Glass 2ML

  Pyrex glaasje voor de Joyetech Pro Core Air tank. Heeft een capaciteit van 2ML.

  € 2,95
49 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Joyetech

Joyetech is op internationaal niveau bezig met de productie van vaping producten. Zo zijn ze in verschillende continenten terug te vinden en staan hun elektrische sigaretten wereldwijd bekend om hun gebruiksvriendelijke werking.

Bij Slimroken vindt u alle e-sigaret producten. Onderstaand geven we uitleg over alle Joyetech producten in ons assortiment.

Joyetech bij Slimroken

Joyetech heeft in de loop der jaren veel producten onder haar naam uitgebracht. Niet alleen e-sigaretten maar ook losse onderdelen als clearomizers, pods, coils en mods.

Door de hoge productiegolf kent het assortiment van Slimroken een brede keuze aan Joyetech producten. Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen dat wij ten alle tijden de meest actuele voorraad hebben.

Mist u toch een product van Joyetech in ons assortiment? Wij horen graag om welk product dit gaat om verdere stappen te kunnen ondernemen. U kunt dit doorgeven aan onze productexperts via de mail of chat.

Joyetech e-sigaret kopen?

Joyetech heeft een divers e-sigaret aanbod. Deze verschillen in formaat, kleurcombinatie en capaciteit. De meeste e-sigaretten van Joyetech zijn werkzaam op een interne batterij. Daarnaast zijn ze relatief eenvoudig in gebruik te nemen door de mogelijkheden van de elektrische sigaret.

Als u een kijkje neemt naar de werkzaamheid van een e-sigaret komt u er al snel achter dat er een aantal knoppen vindbaar zijn op het apparaat. De meest gebruikte knop is de vuurknop. Deze dient u in te drukken wanneer u wilt beginnen met dampen. Daarnaast zijn er ook knoppen waarmee u het vermogen kan aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Let wel op. Dit is niet bij elk model van Joyetech het geval. Sommige e-sigaretten hebben namelijk een vast uitgaand vermogen. Deze is dus niet aan te passen middels knoppen.

Er is één uitzondering: de POD e-sigaret. De elektronische sigaretten van Joyetech die gebruik maken van het POD systeem bevatten geen knoppen. Ze werken op een automatisch inhalatiesysteem. De reden dat mensen kiezen voor een pod e-sigaret is vrij duidelijk. Deze zijn namelijk door het compacte en knoploze model relatief eenvoudig in gebruik te nemen.

Joyetech box mod

De mods van Joyetech staan bekend om hun degelijke ontwerp. Daarnaast worden de mods ervaren als gebruiksvriendelijk. De mods beschikken over een interface waar de gebruiker de instellingen kan aanpassen en onderwerpen, als het batterijpercentage en het uitgaand vermogen, kan terugvinden.

Een mod is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er naast de mods met interne batterijen ook mods die werkzaam zijn op externe batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Een hoog wattage staat gelijk aan een grotere kracht en in de meeste gevallen meer dampvermogen.

Als we kijken naar het aantal mods die Slimroken in het assortiment heeft komt Joyetech op nummer drie, Eleaf en SMOK zijn de enige twee merken die meer mods in het assortiment hebben.

Joyetech clearomizers en pods

De clearomizers van Joyetech hebben allemaal een e-liquid capaciteit van 2ml of minder. Daarnaast hebben alle tanks de beschikking over een 510-aansluiting. Dit wil zeggen dat de clearomizer compatibel is met alle mods die ook werkzaam zijn op deze aansluiting. De 510-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting bij elektrische sigaretten.

Wij bij Slimroken krijgen vaak de volgende vraag: kan ik een clearomizer van Joyetech aansluiten op een losse mod van een ander merk als bijvoorbeeld Aspire of SMOK? Het antwoord op deze vraag is vrij duidelijk: Ja! Het enige waar u op dient te letten als u dit wilt doen is het aansluitingstype.

Naast de clearomizers die een 510-aansluiting hebben zijn er ook pod systeem e-sigaretten. Een pod is een clearomizer met een ingebouwde coil. Een pod is niet compatibel met elk soort e-sigaret. U kunt een pod alleen gebruiken op de daarvoor bestemde batterij/MOD. Hierbij is een magneetaansluiting het vaakste gebruikt, bij clearomizers wordt er vaak gebruik gemaakt van een 510-aansluiting.

Joyetech coils

Een coil is het element in een e-sigaret die ervoor zorgt dat de e-liquid wordt verdampt. Nu heeft Joyetech zo een vijftien verschillende soorten coils. Elke coil wordt gebruikt in een andere clearomizer.

De coils van Joyetech verschillen in weerstand. De weerstand van een coil zegt veel over de smaak- en dampbeleving die wordt gecreëerd. Kiest u voor een coil met een hoge weerstand? Dan zult u merken dat de smaak van de e-liquid beter tot haar recht komt. Coils met een lage weerstand hebben juist een minder sterke smaakbeleving. U krijgt er wel een grotere dampproductie voor terug.

Joyetech accessoires

De accessoires van Joyetech zijn ervoor bedoeld om naast complete onderdelen ook losse stukjes hiervan te kunnen bestellen. U kunt alle accessoires van Joyetech terugvinden onder de link accessoires en dan aan de linkerkant filteren op het merk Joyetech.

Zo heeft Slimroken een aantal losse onderdelen van Joyetech in zijn assortiment. U kunt bijvoorbeeld een losse driptip aanschaffen wanneer u toe bent aan een nieuwe. Is uw pyrex glaasje van de clearomizer gebroken? Ook deze hebben wij in het assortiment bij Slimroken. Echter is het wel belangrijk om te onderzoeken of u de juiste artikelen besteld. Zo past niet elke driptip of een pyrex glaasjes op een clearomizer.

Het voordeel voor u is dat u niet een geheel nieuwe tank hoeft aan te schaffen. Dit scheelt kosten en is daarnaast ook vele malen beter voor het milieu.