Innokin

Het merk Innokin is opgericht in het jaar 2011. Strakke designs en kwalitatief hoogstaande producten maakt het merk tot een groot succes. De eenvoud in de productie maakt het een geschikt merk voor zowel ervaren als onervaren dampers. Slimroken heeft de volgende producten van Innokin in zijn assortiment opgenomen:

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  3800 mAh
  Innokin MVP 3.0 Batterij - 3800mAh

  De Innokin MVP mod heeft de beschikking over een interne batterij van 3800mAh

  Batterij
  3800 mAh
  € 69,99
 • Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  Innokin Endura T18 II Startset

  Innokin e-sigaret inclusief 2ml tank en twee T18E coils.

  Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het vape merk Innokin

Innokin is sinds 2011 actief binnen de e-sigaret branche. Het is hiermee één van de oudere merken binnen de industrie. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid heeft Innokin een gevestigde naam binnen de industrie opgeleverd.

Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijkste punten waarop een consument zijn E-sigaret aanschaft. Hier heeft Innokin slim op ingespeeld. Zij willen dat hun gebruikers geen last ondervinden tijdens het dampen. Dit is dan ook sterk terug te vinden in hun E-sigaretten. Met het oog op detail en afwerking is duidelijk te zien dat het design team zijn best heeft gedaan.

Innokin producten bij Slimroken

Het assortiment aan Innokin producten is zorgvuldig uitgekozen door onze inkoopafdeling. Hierbij is gekeken naar gebruiksvriendelijkheid en prestaties van de apparaten. Op deze manier wilt Slimroken zijn klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn.

Naast de complete startkits waarbij de gebruiker alleen nog een flesje e-liquid hoeft aan te schaffen verkoopt Slimroken ook losse onderdelen. Hierbij kan u denken aan losse box mods, clearomizers en de bijbehorende coils.

Innokin e-sigaret

De elektrische sigaretten van Innokin hebben een eenvoudige en gebruiksvriendelijke werking. Dit maakt ze zeer geschikt voor de populatie die weinig ervaring heeft met het elektrisch roken.

Alle e-sigaretten van Innokin zijn werkzaam op een interne batterij. U hoeft dus geen extra batterijen aan te schaffen. Hierdoor zijn de E smokers van Innokin op te laden middels een micro USB kabel. Deze kabel is altijd meegeleverd wanneer u een startkit van Innokin aanschaft.

Losse mods van Innokin

Een losse mod is de batterij van een E-sigaret. De mods van Innokin bevatten een aantal knoppen. Deze knoppen maken het mogelijk om een ander wattage in te stellen op de mod. Daarnaast kunt u op de mods de batterijstatus terugvinden

De mods van Innokin zijn in alle gevallen werkzaam op een interne batterij. Hierdoor hoeft u geen externe batterijen aan te schaffen. De batterij is intern verwerkt in de mod. Daarnaast zijn deze mods op te laden middels een micro USB kabel. Wanneer u een losse mod van Innokin aanschaft is het belangrijk om de productomschrijving door te lezen. Hier staat altijd in of er een oplaadkabel is bijgevoegd. Is dit niet het geval? Dan heeft Slimroken deze kabels in zijn assortiment en kunt u deze bij uw bestelling bijvoegen.

Clearomizers van Innokin

De clearomizer is een belangrijk onderdeel van de E-sigaret. Hier wordt de E-liquid in bewaard. De clearomizers van Innokin hebben altijd de beschikking over een 510-aansluiting. Deze aansluiting wordt vaak gebruikt bij elektrische sigaretten.

De tanks van Innokin worden gezien als MTL (Mouth-To-Lung) clearomizers. Een MTL clearomizer werkt hetzelfde als een traditionele sigaret. De damp gaat als het ware vanuit uw mond naar de longen. Bij DTL (Direct-To-Lung) clearomizers gaat de damp meteen vanuit de clearomizer naar uw longen. Hierdoor worden deze clearomizers vaak gekozen door dampers die willen stoppen met het roken van traditionele tabak.

Coils van Innokin

De coils van Innokin zorgen voor de verdamping van de E-liquid in een clearomizer. Het is hiermee dus een essentieel onderdeel in de clearomizer.

Innokin heeft verschillende soorten coils ontwikkeld. Elke coil is bedoeld voor een bepaald type clearomizer. Alvorens u een coil aanschaft is het van belang om te onderzoeken welke coil u nodig heeft. Dit staat altijd duidelijk aangegeven bij de productomschrijvingen van Innokin.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!