HorizonTech

HorizonTech is een merk met ervaring. De naam die ze hebben opgebouwd binnen de industrie zorgt ervoor dat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Het merk is bekend geworden door de technische tanks die zij hebben ontwikkeld. Het Assortiment van Slimroken kent de volgende producten van HorizonTech:

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Falcon Tank
  Weerstand
  Diverse
  Horizontech Falcon Coils (3 St.)

  Mesh coils geschikt voor de Horizontech Falcon serie tanks.

  Geschikt voor
  Falcon Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 13,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het vape merk HorizonTech

HorizonTech is gespecialiseerd in de productie van clearomizers. Deze clearomizers worden gezien als hig-tech tanks door de technologieën waarover ze beschikken. HorizonTech produceert enkel clearomizers en de bijbehorende coils. Op deze manier hebben ze zich gespecialiseerd in één tak van de vape industrie. Deze focus heeft ervoor gezorgd dat ze hoogwaardige tanks hebben kunnen produceren.

Welke producten van HorizonTech heeft Slimroken in het assortiment?

HorizonTech is een relatief klein bedrijf binnen de industrie. Hierdoor kent het assortiment van Slimroken een selectief aanbod aan producten van HorizonTech. Deze producten zijn met zorg uitgekozen door onze inkoopafdeling. Alles producten zijn uitvoerig getest op werkzaamheid alvorens deze in ons magazijn terecht komen.

Naast de clearomizers kent het assortiment van Slimroken ook de bijbehorende coils. Deze coils zijn speciaal ontwikkeld voor de tanks van HorizonTech.

De clearomizers van HorizonTech

De clearomizer dient als een reservoir waarin de E-liquid wordt bewaard. Daarnaast zorgt de coil in de tank voor de verdamping van de E-liquid.

De clearomizers van HorizonTech worden ervaren als technisch. Dit komt door de technieken die zijn verwerkt in de clearomizers. Zo heeft de tank meerdere airflow gaten. Deze kan de gebruiker aanpassen naar zijn eigen voorkeur.

De coils van HorizonTech

Een coil is het element in een E-sigaret dat zorgt voor de verdamping van de E-liquid. De productie van HorizonTech coils gebeurt op een andere manier dan bij de ‘gewone’ coils.

De coils worden gemaakt van houtpulp in combinatie met katoen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de E-liquid zo optimaal mogelijk wordt opgenomen door de coil. Daarnaast zorgt de coil voor een eigen smaakbeleving. Hiernaast is ook de levensduur van de coils vergroot. De houtpulp in de coil zorgt ervoor dat de coil minder snel zal verbranden.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!