GeekVape

Op zoek naar een GeekVape e-sigaret? Bij Slimroken bieden we een compleet aanbod van alle GeekVape producten. Naaste een complete e-sigaret kit bent u bij Slimroken ook op het juiste adres voor losse coils, clearomizers, pods en andere e-sigaret accessoires. Slimroken heeft de volgende producten van GeekVape in het assortiment opgenomen:

10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Sonder U Pod Startset

  Geekvape pod e-sigaret inclusief 1 pods.

  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 11,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  Geekvape Sonder U Pods - 2ML

  Drie pods voor de Geekvape Sonder e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Intern
  € 9,95
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis POD
  Coils
  Geekvape Wenax Stylus Pods
  Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis POD
  Coils
  € 4,99
 • Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Wenax Stylus Startset

  Pod e-sigaret van GeekVape. Inclusief twee pods en coils.

  Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  € 19,99
 • Geschikt voor
  Zeus Tank
  Weerstand
  Diverse
  Geekvape Zeus Mesh Coils

  Vijf coils voor de Geekvape Zeus tank.

  Geschikt voor
  Zeus Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 13,99
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Aegis POD Startset

  POD systeem e sigaret van GeekVape.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Geschikt voor
  Aegis Boost
  Wenax Stylus
  Weerstand
  0.6 / 1.2 Ohm
  Geekvape Aegis pod/Wenax Stylus Coils

  Coils voor de GeekVape Aegis pod en Wenax Styles e sigaret.

  Geschikt voor
  Aegis Boost
  Wenax Stylus
  Weerstand
  0.6 / 1.2 Ohm
  € 9,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis Coils
  Geekvape Aegis Empty pod

  Twee pods van 2 ml voor de Geekvape Aegis POD e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis Coils
  € 5,99
  • Snelle levering
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis POD
  Coils
  Geekvape Aegis Boost POD

  Pod voor de Geekvape Aegis Boost e-sigaret.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Aegis POD
  Coils
  € 10,99
  • Snelle levering
 • Geschikt voor
  Aegis Boost POD
  Hero POD
  Weerstand
  0.4 Ohm
  0.6 Ohm
  Geekvape Aegis Coils

  Coils voor Geekvape Aegis Boost en Hero pods.

  Geschikt voor
  Aegis Boost POD
  Hero POD
  Weerstand
  0.4 Ohm
  0.6 Ohm
  € 13,99
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk GeekVape

GeekVape is een echt DIY merk. De producten richten zich op enthousiaste dampers die graag hun eigen producten ontwikkelen. Het is hiermee een van de weinige merken die zich richt op de enthousiaste doe-het-zelfvers.

Geekvape maakt het met zijn producten mogelijk om eigen coils te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling hiervan heeft de gebruiker tangetjes en schaartjes nodig. Hiervoor heeft GeekVape een handige kit samengesteld.

GeekVape producten bij Slimroken

Slimroken heeft een breed assortiment aan GeekVape producten. Deze producten zijn geschikt voor de ervaren dampers die graag hun eigen producten willen vervaardigen. Zo hebben wij bij Slimroken een aantal verschillende soorten Kanthal en Clapton draden. Dit zijn gloeidraden zie geschikt zijn voor de verdamping van e-liquid. Voor de vorming van deze draden heeft GeekVape een aantal setjes gereedschap ontwikkeld. Deze heeft u nodig om de dragen op de juiste plekken te verbuigen en te monteren.

Naast het DIY gerei heeft Slimroken ook een selectief assortiment aan GeekVape mods en clearomizer. Deze zijn nodig wanneer u daadwerkelijk wenst te beginnen met dampen.

GeekVape e-sigaret

Wilt u een GeekVape e-sigaret kopen? Bij Slimroken hebben we een compleet aanbod aan startsets. Deze kits bevatten een batterij (mod), clearomizer of pod en de bijbehorende coils. Het enige wat u hierbij hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze. Vrijwel alle type e-liquids kunnen worden gebruikt in de e-sigaretten van GeekVape.

Bij een complete e-sigaret kit zit ook altijd een USB kabel. Hiermee kan de batterij in circa één uur opgeladen worden. Bij gemiddeld gebruik zal een elektrische sigaret ongeveer een dag meegaan.

GeekVape mod

Slimroken kent een beperkt aanbod van de GeekVape mods. Dit komt door het feit dat GeekVape zich meer richt op het ontwikkelen van DIY producten. De GeekVape mod die Slimroken wel in zijn assortiment heeft wordt ervaren als krachtig. Hiermee kan die gecombineerd worden met de zelfgebouwde coils en een clearomizer van GeekVape.

De mod is werkzaam op externe batterijen. Hiervoor is gekozen door GeekVape zelf. Externe batterijen maken het mogelijk om te werken met grote uitgaande wattages. Daarnaast kunt u een hoopinstellingen aanpassen naar eigen wens middels de knoppen onder het OLED display.

GeekVape clearomizer en pods

De clearomizers van GeekVape zijn bedoeld voor de ervaren dampers/vapers. De tanks werken namelijk niet op de traditionele voorgebouwde coils. In plaats hiervan moet u zelf uw eigen coils ontwikkelen. Dit vergt kennis en tijd. Als u hier meer informatie over wilt vinden verwijzen wij u graag door naar onze productexperts. Deze weten alles over het zelf bouwen van coils.

De reden dat mensen coils zelf bouwen is vrij eenvoudig. De zelfgemaakte coils hebben een sterkere smaak en grotere dampbeleving. Hierdoor komt de smaak die is verwerkt in een Shake & Vape of e-liquid beter tot zijn recht.

DIY accessoires van GeekVape

GeekVape is een echt DIY merk. Ze hebben alles in huis voor de mensen die graag hun coils willen bouwen. Zo hebben ze gereedschap setjes. Deze bevatten kleine tangetjes, pincetjes en schaartjes. Daarnaast hebben ze ook een waterdichte bouwmat. Deze is geschikt voor het zelf bouwen van coils en beschermt daarnaast ook uw tafel.

Voor het zelf bouwen van coils heeft GeekVape een groot assortiment aan Kanthal en Claptop wire. Dit is professioneel bouwdraad om zelf coils mee te ontwikkelen.

Het zelf bouwen van coils vergt enige kennis van het E-roken. Het is namelijk een proces dat meer tijd in beslag neemt dan dat u een voorgebouwde coil zou kopen. De reden dat mensen hun eigen coils bouwen is de smaakbeleving die het met zich mee brengt. De smaak en de damp is namelijk een stuk groter dan een voorgebouwde coil.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!