Eleaf

Eleaf is een e-sigaret producent. Het merk is opgericht in 2011. Al snel na de oprichting werd Eleaf een van de grotere vaping merken binnen de industrie. Een nauwe samenwerking met de distributeurs en een georganiseerde klantenservice is een belangrijke factor achter dit succes.

Bij Slimroken vindt u de volgende producten op het gebied van elektronisch roken van Eleaf:

35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Eleaf ECML Coil (5 St.) - 0.75 Ohm

  MTL Coils geschikt voor de iJust 2 Mini, de Melo 3 Mini en de Melo 3 Nano clearomizer.

  € 8,99
 • Eleaf Gzeno S Pyrex Glass

  Vervangend pyrex glaasje voor de Eleaf Gzeno S clearomizer.

  € 2,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  GZ Coils
  Eleaf Gzeno S Clearomizer - 2ML

  Eleaf clearomizer met 2ml e-liquid capaciteit. Inclusief 2 GZ coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  GZ Coils
  € 25,99
 • Eleaf GTL Mini Tank Base

  GTL Connector om uw pod te veranderen naar een tank met 510 aansluiting.

  € 7,99
 • Geschikt voor
  GTL Mini POD
  Weerstand
  Diverse
  Eleaf GTL Coils

  Coils voor de Eleaf GTL Mini pod.

  Geschikt voor
  GTL Mini POD
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 9,99
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  Eleaf GTL Mini
  Eleaf iSolo Air Startset - 2ML

  Eleaf e-sigaret met interne batterij, inclusief 2 coils.

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  Eleaf GTL Mini
  € 35,99
 • Eleaf iStick P100 connector - 510

  Met de P100 510-connector is de Eleaf iStick mod te gebruiken met andere clearomizers

  € 4,99
 • Geschikt voor
  Gzeno Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  0.8 Ohm
  1.2 Ohm
  Eleaf GZ Coils

  Eleaf GZ coils voor de Gzeno cleaomizer en iStick P100 pods. 

  Geschikt voor
  Gzeno Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  0.8 Ohm
  1.2 Ohm
  Vanaf: € 9,99
  • Gratis verzending
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Eleaf iTap - 800mAh Startset

  POD-systeem e-sigaret van Eleaf, met 800mAh interne batterij.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 19,99
  • Gratis verzending
 • Geschikt voor
  Melo 5 Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  Eleaf EC-S Coils

  Vijf coils voor de Eleaf Melo 5 clearomizer.

  Geschikt voor
  Melo 5 Tank
  Weerstand
  0.6 Ohm
  € 8,99
 • Eleaf Melo 3 Mini Pyrex Glass Vervang glaasje voor de Melo 3 clearomizer.
  € 1,50
 • Eleaf HW1 Single Coils (5 St.) - 0.2 Ohm

  Vijf coils voor de Eleaf Ello, Ello Duro, Ello Mini, Ello TS en Ello Vate.

  € 13,99
 • Eleaf HW2 Dual Coils (5 St.) - 0.3 Ohm

  Vijf coils voor de Eleaf Ello, Ello Duro, Ello Mini, Elllo TS, Ello Vate en ProCore X.

  € 13,99
 • Eleaf iStick Basic connector - 510 De iStick basic 510 connector van Eleaf.
  € 2,95
 • Eleaf iStick Basic connector - eGo De iStick basic eGo connector van Eleaf.
  € 2,95
 • Eleaf HW3 Triple Coils (5 St.) - 0.2 Ohm

  Coils voor de Eleaf Ello, Ello Duro, Ello Mini, Ello TS, Ello Vate en ProCore X.

  € 13,99
 • Eleaf GS Baby Magnetic Connector

  Connector voor het plaatsen van de GS Baby tank op de iStick Pico Baby batterij.

  € 1,95
35 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Eleaf

Het merk Eleaf is opgericht in het Chinese Shenzhen. Dit gebeurde in het jaar 2011. Eleaf is groot geworden middels zijn innoverende visie en continuïteit in creativiteit. Eleaf verkoopt alles omtrent de e-sigaret, dus ook bijbehorende accessoires als clearomizers en coils.

Bij Slimroken hebben we een compleet aanbod aan Eleaf vape producten.

Eleaf producten in het Slimroken assortiment

Slimroken heeft een compleet assortiment aan Eleaf producten. Naast complete startkits voor beginnende en ervaren dampers kent de collectie van Slimroken ook losse onderdelen. Hierbij kan gedacht worden aan losse clearomizers, box mods, coils en pyrex glaasjes.

Slimroken heeft specifiek gekozen voor deze uitgebreide selectie aan e-sigaret producten. De reden hiervoor is dat we diversiteit in het assortiment willen creëren. Zo kan het weleens gebeuren dat uw clearomizer/tank stuk gaat. Dan kunt u bij Slimroken een nieuwe clearomizer aanschaffen en niet de gehele e-sigaret.

Eleaf e-sigaret kopen?

Eleaf produceert een breed scala aan e-sigaretten. Vrijwel alle e-sigaret kits zijn verschillend in gebruik. Hierdoor probeert het bedrijf zich op zowel beginnende als ervaren dampers te richten.

De E-smokers die zich richten op de beginnende dampers hebben in alle gevallen de beschikking over een interne batterij. Hierdoor hoeft de gebruiker geen externe batterij aan te schaffen om de e-sigaret werkend te krijgen. Hierbij kan gedacht worden aan een pod e-sigaret. Een pod e-sigaret werkt in combinatie met pods in plaats van een clearomizer. Een pod heeft vaak een ingebouwde coil die niet los te vervangen is. Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt en de coil dus vervangen moet worden dient de gehele pod te vervangen worden. Er zijn ook pods die werken op losse coils, hierbij is het vervangen van de coil genoeg.

De elektrische sigaretten van Eleaf die zijn gericht op de ervaren dampers hebben in de meeste gevallen een groot vermogen. Dit vermogen moet worden aangedreven door externe batterijen. Deze batterijen dienen apart aangeschaft worden. Bij dit type e-sigaret is het wattage in te stellen door de gebruiker, veelal gebruikt als sub-ohm e-sigaret. Bij sub ohm wordt er gebruik gemaakt van coils met een weerstand van onder 1.0 Ohm. Hierbij worden er grotere wolken gecreëerd tijdens het dampen.

Eleaf box mod / batterij

Als u een kijkje neemt naar de losse mods die Eleaf verkoop zal er één ding zijn dat u gelijk opvalt: De batterij. Eleaf heeft namelijk twee verschillende soorten mods. De ene variant werkt op een interne batterij en de tweede variant is werkzaam op externe batterijen.

Het verschil spreekt voor zich. Bij mods die werkzaam zijn op externe batterijen dient u de batterijen apart bij te bestellen. Doet u dit niet? Dan kan de mod niet van start gaan. Het is hierdoor dus belangrijk om goed op te letten welk soort mod u aanschaft. De meeste Eleaf mods werken op de 18650 batterij.

Het tweede verschil tussen deze mods is het vermogen. Een box mod die werkzaam is op externe batterijen heeft namelijk een groter vermogen en haalt zijn kracht dus uit externe batterijen. Deze batterijen kennen een grote kracht. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de batterijen. Voor het opladen van deze e-sigaret batterijen raden wij dan ook aan om gebruik te maken van een externe batterij oplader.

Heeft u een mod met een interne batterij of bent u van plan deze aan te schaffen? Deze zijn geschikt voor de beginnende dampers. De meeste mods werken op vooraf ingestelde instellingen. Deze kan de gebruiker beperkt aanpassen. Dit maakt de modellen eenvoudig in gebruik en hierdoor gebruiksvriendelijk. Dit type batterij kan worden opgeladen met een USB of USB-C kabel.

Eleaf clearomizer/pod en coils

Het assortiment van Slimroken heeft ruim twintig verschillende soorten Eleaf clearomizers. Dit geeft u als damper de mogelijkheid om zelf te kiezen welke clearomizer de voorkeur krijgt. Naast de reguliere clearomizer vindt u bij ons ook pods.

Elke tank van Eleaf heeft een e-liquid capaciteit van 2ml. Daarnaast geeft elke clearomizer de damper de mogelijkheid om de airflow aan te passen naar eigen wens. De airflow is de hoeveelheid lucht die wordt toegevoegd tijdens het dampen. U kunt aan de airflow ring draaien om de juiste toevoer voor uzelf te vinden.

Eleaf heeft zijn clearomizers onderverdeeld in twee categorieën: Sub Ohm en Non-Sub-Ohm. Sub Ohm clearomizers maken gebruik van coils met een weerstand lager dan 1.0Ohm. Dit zorgt ervoor dat er meer damp wordt gecreëerd.

Clearomizers die werkzaam zijn op coils met een weerstand hoger dan 1.0Ohm zijn meer gericht op smaakbeleving en creëren minder damp. Daarnaast worden coils met een hoge weerstand veel gebruikt door mensen die wensen te stoppen met roken. De prikkel in de keel is namelijk steviger en lijkt meer op die van een traditionele sigaret.

Overige Eleaf accessoires

Slimroken heeft ook gedacht aan de nodige vervangingsonderdelen van Eleaf. Normaal gesproken is de coil het enige onderdeel dat u dient te vervangen in een elektrische sigaret.

In de praktijk gebeurt het weleens dat er een glaasje breekt of dat een damper de driptip van zijn Eleaf E-sigaret kwijt raakt. In deze gevallen kunt u ook deze e-sigaret onderdelen los kopen. Dit scheelt u weer geld en hoeft u niet een geheel nieuwe clearomizer aan te schaffen.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!