Efest

Efest is een van de grootste producenten van lithium batterijen. Deze batterijen zijn geschikt om te gebruiken in een e-sigaret. Naast de productie van externe batterijen is het bedrijf sinds 2011 ook actief in de productie van opladers. Zij kennen de kracht van de producten en streven naar een veilige productie en gebruik hiervan. Bij Slimroken vindt u de volgende producten van Efest terug:

12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
12 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Efest e-sigaret batterij kopen?

Efest is een Chinees merk dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van oplaadbare batterijen. De batterijen zijn geschikt om te gebruiken in een e-sigaret. Naast de batterijen die worden geproduceerd door het merk ontwikkelen ze ook opladers. Deze opladers zijn specifiek ontworpen voor het opladen van externe batterijen op een veilige manier.

Wanneer u een batterij van een ander merk dan Efest wenst op te laden dan kan dat ook. De opladers van Efest zijn multi inzetbaar door de technologie die is gebruikt.

De batterijen die worden geproduceerd door Efest staan bekend om hun enorme capaciteit en kracht. Er dient zorgvuldig omgegaan te worden met deze accu’s. Dit is dan ook de reden dat de verantwoordelijkheid binnen de organisatie van Efest plechtig wordt nageleefd. Zij willen een veilig product aanbieden aan de consument maar verwachten van de gebruikers ook een correcte manier van gebruik van de producten.

Efest batterijen bij Slimroken

Slimroken is een grote distributeur van het merk Efest. De externe batterijen van het merk zijn verkrijgbaar in een aantal varianten. Naast batterijen ontwikkelt Efest ook opladers. Deze opladers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

De producten van Efest worden gezien als veilig en onveranderlijk in kwaliteit. Deze kwaliteit en veiligheid wordt gewaarborgd middels de kwaliteitscontroles en internationale certificaten als UL, CE RoHs en MSDS.

De verschillende batterij varianten van Efest

Wanneer u een batterij aanschaft voor uw e-sigaret is het van belang om te onderzoeken welk batterij formaat geschikt is. Zo zijn er van het merk Efest een tiental varianten als het aankomt op batterijen. Deze batterijen verschillen van formaat en kracht. Zo heeft de ene batterij een capaciteit van 3000mAh terwijl een andere variant van diezelfde batterij een capaciteit heeft van 3500mAh. De regel is: hoe hoger het mAh, hoe groter de capaciteit en hoe langer de batterij dus meegaat.

De meest gebruikte batterij is de 18650 variant. Deze wordt gevoerd in de meeste elektrische sigaretten. Naast de 18650 batterij bestaan er ook andere formaten. Zo zijn de 20700 en 21700 batterijen van Efest na de 18650 de meest gebruikte varianten.

Efest batterij oplader

Wanneer u gebruik maakt van externe batterijen is het verstandig om een veilige externe e-sigaret batterij oplader te gebruiken. Zo heeft de K1 oplader van Efest maar één schacht. De K2 variant heeft twee schachten. Dit maakt het dan ook mogelijk om twee batterijen tegelijkertijd op te laden.

Zoals hierboven verteld neemt Efest zijn verantwoordelijkheid erg serieus. Dit staat dan ook hoog in het vaandel. Externe batterijen staan bekend om de enorme kracht die ze kunnen bevatten. Een externe batterij oplader zorgt er voor dat deze kracht op een veilige manier in de batterij terecht komt. Daarnaast zijn de opladers van Efest uitgerust met technologieën die ervoor zorgen dat de kans op kortsluiting minimaal is en beschermt het de batterijen tegen over- en onderladen.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!