Coil Master

Coil Master is een uitzonderlijk vape merk. Het merk richt zich op een zeer kleine doelgroep met hun producten. Ze richten zich namelijk op de enthousiaste vapers. De producten van Coil Master maken het mogelijk om eigen coils te bouwen. Daarnaast voorzien ze deze enthousiaste vapers van de nodige gereedschappen middels een tool kit. Slimroken heeft alle benodigde accessoires van Coil Master in huis.

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Coil Master Kanthal A1 Wire

  Draad voor het bouwen van coils, geproduceerd met kanthal.

  Vanaf: € 4,95
 • Coil Master Comp Wire - 10 FT (3 MTR)

  Coil draad voor het wikkelen van uw eigen coils.

  Vanaf: € 9,95
 • Coil Master Premium Pre-built coil

  Drie varianten pre-built coils van het merk Coil Master.

  € 24,95
 • Coil Master Nickel Wire-26GA

  Nikkeldraad voor het bouwen van uw eigen coils.

  € 7,95
 • Coil Master Pre-built A1 Wire (100 stuks)

  Ijzerdraad voor het bouwen van eigen coils. Verkrijgbaar in 0.5Ohm en 0.8Ohm.

  € 10,95
 • Coil Master Ribbon Wire

  10 meter katoen draad, voor het bouwen van eigen coils.

  € 5,95
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Coil Master producten kopen?

Het merk Coil Master richt zich sterk op een nichemarkt. Ze produceren vape accessoires voor de liefhebbers van vapen.

Ze ontwerpen enkel accessoires die zijn bedoeld voor het bouwen van uw eigen coils. Hier is specifiek voor gekozen door Coil Master. Op deze manier hebben ze zich kunnen specialiseren in de productie en ontwikkeling van dit proces.

Het bouwen van uw eigen coils heeft een duidelijke reden. De smaak- en dampbeleving is een stuk aangenamer dan bij voorgebouwde coils. De smaak van een liquid komt dus beter tot zijn recht.

Coil Master bij Slimroken

Slimroken kent een volledig assortiment Coil Master producten. Deze producten zijn specifiek bedoeld voor de enthousiaste dampers/vapers die graag hun eigen coils bouwen.

Naast verschillende soorten gloeidraden verkoopt Slimroken ook stukken professioneel vape katoen. De gloeidraden zijn verkrijgbaar in twee varianten. De voorgevormde gloeidraden en de ;gloeidraden die u zelf dient te vervormen.

Naast de accessoires die zijn bedoeld voor het bouwen van uw eigen coils heeft Coil Master ook een aantal handige tools. Zo hebben ze een bouwmat. Deze is bedoeld om uw tafel te beschermen tijdens het bouwen van uw eigen coils, daarnaast kunt u alles overzichtelijk neerleggen op de bouwmat. Verder heeft Slimroken ook een aantal gereedschap setjes in zijn assortiment. Deze kunnen worden gebruikt voor het verbuigen van de gloeidraden. Met het pincetje kan de gebruiker de stukken katoen tussen de gloeidraden stoppen.

De accessoires van Coil Master

Coil Master produceert bewust geen elektrische sigaretten. Ze willen zich specifiek richten op de productie van vape accessoires. Zo heeft Slimroken verschillende soorten gloeidraad van Coil Master in zijn assortiment. Middels deze gloeidraden kan een damper zijn eigen coil ontwikkelen. Deze gloeidraden dient u zelf in de juiste richting te buigen. Het buigen van het gloeidraad kan u doen door middel van kleine tangetjes en scharen. Hiervoor heeft Coil Master specifieke gereedschap setjes voor samengesteld in de vorm van een complete DIY kit.

Het laatste onderdeel dat u nodig heeft voor het bouwen van uw eigen coils is katoen. Ook deze stukjes katoen zijn verkrijgbaar van het merk Coil Master. In de meeste gevallen zijn de stukken katoen verpakt per vijf stuks. U kunt zelf deze katoenstukken verwerken tussen het gloeidraad door middel van een pincet.

Wanneer u klaar bent met het bouwen van uw eigen coil is het van belang om de katoen voldoende vochtig te maken met E-liquid of een Shake & Vape liquid. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat het katoen meteen verbrandt. Wanneer uw katoen verbrandt moet u een nieuw stuk katoen plaatsen. De gloeidraden hoeft u minder vaak te vervangen.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!