Asvape

Het merk Asvape is een afkorting van American Standard Vape. Slimroken heeft een assortiment van enkele e-sigaret producten van Asvape. De volgende producten kunt u in het assortiment van Slimroken terugvinden:

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cobra Coils
  Asvape Cobra RTA Clearomizer - 2ML

  Asvape sub ohm tank met 2ml e-liquid capaciteit en een 0.5Ohm Cobra coil.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Cobra Coils
  € 31,95
 • Geschikt voor
  Cobra Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  Asvape Cobra Coils (5 St.)

  Coils geschikt voor de Asvape Cobra sub ohm tank.

  Geschikt voor
  Cobra Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  € 16,95
 • Tank
  0.85 ml
  Asvape AIM-9 RDA - 0.85ML

  RDA voor het drippen van uw coil. Verkrijgbaar in zilver.

  Tank
  0.85 ml
  € 29,95
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Asvape

Het merk Asvape is tot stand gekomen in China. Met ruim acht jaar ervaring hebben ze het voor elkaar gekregen om een gevestigde naam in de vape branche te bemachtigen. De ervaring die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd zorgt ervoor dat de kwaliteit van de productie gewaarborgd blijft.

De producten van Asvape richten zich voornamelijk op dampers die ervaring hebben met dampen. Dit komt door het feit dat de producten relatief geavanceerd zijn in gebruik. Zo hebben ze RDA en RTA clearomizers. Deze vergen meer ervaring om ze in gebruik te nemen dan een ‘normale’ clearomizer.

Asvape producten bij Slimroken

Slimroken kent een selectief aanbod aan producten van Asvape. Zo hebben we één soort mod en twee verschillende soorten clearomizers van Asvape. Hier is bewust voor gekozen door het team van Slimroken. De producten zijn namelijk gericht op de mensen die ervaren zijn met dampen. Dit kan u hinderen om de artikelen te gebruiken als u nog niet veel ervaring heeft op dit vlak.

Het aanbod zal in de toekomst kunnen veranderen als hier vraag naar is vanuit de consumenten. Het team van Slimroken is dagelijks hard bezig om de wensen van zijn klanten in vervulling te laten gaan.

Asvape mod kopen?

De mods van Asvape zijn altijd werkzaam op externe batterijen. Hier is bewust voor gekozen door Asvape. De mods hebben namelijk een uitgebreid instellingsoverzicht. Dit uitgebreide systeem vergt veel kracht en hiervoor zijn externe batterijen een juiste oplossing voor.

Asvape clearomizers

De clearomizers van Asvape zijn verkrijgbaar in twee varianten: RTA en RDA. Deze zijn beide verschillend in gebruik.

De RTA clearomizer is werkzaam op coils. Deze coils zijn gericht op het creëren van grote dampwolken.

De RDA clearomizer maakt het mogelijk om uw eigen coils te bouwen. Dit zorgt ervoor dat de smaakbeleving een stuk aangenamer is ten opzichte van voorverpakte coils.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!