Aspire

Aspire is een e-sigaret producent. Het merk noemt zichzelf pionier als het aankomt op innovatie binnen de branche. Zo worden de producten uitvoerig getest door experts binnen de e-sigaret branche voordat ze deze producten op de markt brengen. Bij Slimroken vindt u de volgende Aspire producten in het assortiment:

41 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Geschikt voor
  Revvo Tank
  Weerstand
  0.16 Ohm
  Aspire Revvo Coils (3 St.)

  Drie coils voor de Aspire Revvo.

  Geschikt voor
  Revvo Tank
  Weerstand
  0.16 Ohm
  € 11,99
 • Batterij
  700 mAh
  Tank
  1.8 ml
  Aspire Cobble Startset

  All in one pod e-sigaret met een ingebouwde 700mAh batterij. Geschikt voor Nicotine salt.

  Batterij
  700 mAh
  Tank
  1.8 ml
  € 29,99
 • Tank
  1.8 ml
  Coil
  Ingebouwd
  Aspire Cobble POD - 1.8ML - 1.4 Ohm (3 St.)

  Pods voor de Aspire Cobble e-sigaret met een 1.8ml e-liquid capaciteit. Verpakt per 3 stuks.

  Tank
  1.8 ml
  Coil
  Ingebouwd
  € 19,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  Aspire Cleito 120 Pro Clearomizer - 2ML

  Aspire tank met een 3 luchtsleuven airflow en bovenlangs vulsysteem.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito 120
  € 41,99
 • Batterij
  1600 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Reax Mini - 1600mAh Startset

  Aspire e-sigaret met interne batterij van 1600mAh.

  Batterij
  1600 mAh
  Tank
  2 ml
  € 59,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Revvo Coils
  Aspire Revvo Clearomizer - 2ML

  Aspire tank inclusief twee Revvo coils.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Revvo Coils
  € 42,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Skystar + Revvo Clearomizer - 2ML - 210W Startset

  E-sigaret van Aspire. Combinatie van de Skystar Box MOD en de Revvo clearomizer met een 2ml e-liquid capaciteit.

  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 109,99
 • Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  80 Watt
  Aspire Cygnet - 80W MOD

  De Aspire Cygnet mod heeft een uitgaand vermogen van 80W

  Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  80 Watt
  € 46,99
  • Snelle levering
 • Geschikt voor
  Athos Tank
  Weerstand
  0.16 Ohm
  0.3 Ohm
  Aspire Athos Coil (1 St.)

  Coils geschikt voor de Athos clearomizer. Verkrijgbaar in 0.3 Ohm en 0.16 Ohm.

  Geschikt voor
  Athos Tank
  Weerstand
  0.16 Ohm
  0.3 Ohm
  € 9,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Aspire Athos Clearomizer - 2ML Vernieuwende tank van Aspire, 2ML tank capaciteit en kan via de bovenkant gevuld worden.
  Tank
  2 ml
  Coil
  Athos Coils
  Vanaf: € 46,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito Coils
  Aspire Cleito Clearomizer - 2ML

  De Aspire Cleito tank heeft een e-liquid capaciteit van 2ml.

  Tank
  2 ml
  Coil
  Cleito Coils
  € 33,99
 • Geschikt voor
  Cleito Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  Aspire Cleito Coils (5 St.)

  Coils alleen geschikt voor de Cleito clearomizer. Verpakt per 5 stuks.

  Geschikt voor
  Cleito Tank
  Weerstand
  0.2 Ohm
  0.4 Ohm
  € 29,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Typhon + Revvo Clearomizer - 2ML - 100W Startset

  Startset van Aspire met een vermogen van 100W en verkrijgbaar in blauw, groen en rood. Geschikt voor de gevorderde damper.

  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 95,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Speeder + Revvo Clearomizer - 2ML - 200W Startset Aspire startset, geschikt voor de ervaren damper en verkrijgbaar in 3 leersoorten.
  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 98,99
 • Batterij
  5000 mAh
  Wattage
  100 Watt
  Aspire Typhon - 100W MOD

  Box mod van Aspire met een interne accu van 5000mAh

  Batterij
  5000 mAh
  Wattage
  100 Watt
  € 66,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Gusto Mini - Startset

  Compacte AIO Mini Startset, compatibel met de 20mg nicotine-salt pod's van Element.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,95
 • Aspire Nautilus X Driptip (10 St.)

  Reserve driptips geschikt voor de Aspire Nautilus X tank.

  € 8,99
 • Tank
  2 ml
  Coil
  BVC Coils
  Aspire Spryte POD - 2ML (1 St.)

  Vervangende pod geschikt voor de Aspire Spryte Startset.

  Tank
  2 ml
  Coil
  BVC Coils
  € 7,99
41 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Aspire

Aspire is een Chinees vaping merk. Ze zijn sinds 2013 actief met de productie van e-sigaretten en de losse onderdelen op het gebied van elektrisch roken. Al snel werden de producten van Aspire opgemerkt door de liefhebbers van de e-sigaret.

De kwaliteit van de producten wordt gewaarborgd door de strikte kwaliteitscontrole. Deze controle wordt niet alleen in de fabriek uitgevoerd. Aspire heeft contact met verschillende designers en onderzoekers voor de productie van hun producten. Ook deze voeren een uitgebreide controle op de producten. Naast de controle die wordt uitgevoerd door de leden van Aspire hebben ze in de loop der jaren ook verschillende certificaten in ontvangst mogen nemen. Deze certificaten waarborgen de kwaliteit van elektronische apparatuur, waar dus ook de elektrische sigaret onder valt.

Aspire Vape producten bij Slimroken in het assortiment

Het assortiment van Slimroken kent een groot deel van de totaal geproduceerde Aspire vape producten. We willen op deze manier een zo volledig mogelijk assortiment aanbieden.

Naast de complete startsets waar de gebruiker alleen nog e-liquid bij dient te kopen, voordat die van start kan gaan met dampen, verkopen wij ook losse onderdelen. Deze losse onderdelen bestaan uit clearomizers en de bijbehorende coils van Aspire, losse mods en eventuele accessoires.

Aspire e-sigaret kopen?

Slimroken heeft een ruim scala aan Aspire elektrische sigaretten. Het merk probeert voor iedere damper een geschikt apparaat op de markt te brengen. Zo hebben ze relatief eenvoudige startersets ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan een e-sigaret met vooraf ingestelde instellingen of POD-systemen.

Naast de e-sigaretten die eenvoudig in gebruik te nemen zijn hebben ze ook modellen met een geavanceerde werking. Deze elektrische sigaretten zijn in de meeste gevallen ook werkzaam op externe batterijen en deze geven de dampers de mogelijkheid om verschillende instellingen aan te passen naar eigen wens.

Wij bij Slimroken weten hoe lastig het kan zijn om een juiste keuze te maken als het gaat om e-sigaretten. Hierdoor hebben wij bij elke e-sigaret aangegeven voor welk soort damper deze geschikt is. U kunt bij elk product van Aspire het gebruikersniveau terugvinden. Dit staat aangegeven onder het rijtje met specificaties.

Aspire mods/batterijen

Aspire verkoopt naast complete e-sigaretten ook losse batterijen (mods). Deze mods worden ook wel batterijen genoemd. Voor de beginnende dampers heeft Aspire mods ontwikkeld die werken op een interne batterij. Naast dat deze werken op een ingebouwde batterij hebben ze ook een vooraf ingesteld systeem. Hierdoor kan de gebruiker kiezen uit een aantal standaard vermogensstanden. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat alleen de hoog nodige instellingen aangepast kunnen worden.

Er zijn ook mods die werken op externe batterijen. Deze externe batterijen zitten niet bij de mod zelf. Deze batterijen, die gebruikt dienen te worden, zijn niet meegeleverd bij aankoop van deze mods. U dient deze dus apart aan te schaffen. De box mods staan bekend om hun grote vermogen en de werking. U kunt namelijk een hoop instellingen aanpassen naar eigen wens.

Aspire clearomizer en pods

Slimroken heeft meer dan twintig soorten clearomizers van Aspire. Deze zijn allemaal anders in werking. Naast de ‘normale’ clearomizer verkopen wij ook pods. Een pod is werkzaam middels een ingebouwde coil en reservoir voor de e-liquid.

Een clearomizer is als het ware het reservoir/tank waarin de e-liquid wordt bewaard. De coils in de tank zorgen ervoor dat de liquid wordt omgezet naar damp.

De clearomizers in het assortiment van Slimroken zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde dampers. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kan de damper zijn eigen keuze maken als het aankomt op tanks.

De coils van Aspire

De coils van Aspire zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en weerstanden. De keuze van een coil is afhankelijk van de clearomizer die u gebruikt. Het is hierdoor belangrijk om de juiste coils te kiezen. Bij de productomschrijvingen van de clearomizers van Aspire staat altijd duidelijk vermeld welke coil geschikt is voor de desbetreffende clearomizer. Lees deze daarom zorgvuldig door!

Zoals hierboven genoemd zijn de coils van Aspire verschillend in het weerstand gehalte. Dit gehalte verteld u veel over de smaak- en dampbeleving die wordt
gecreëerd met de coils. De coils met een weerstand hoger dan 1.6Ohm worden gezien als non-Sub-Ohm coils. Deze staan bekend om de grote smaakbeleving die ze met zich mee brengen.

De coils met een weerstand van onder de 1.6Ohm zorgen voor meer damp en zijn minder sterk in het overbrengen van de smaak van een E-liquid.

De meeste coils van Aspire zijn verpakt per drie of vijf stuks. Een coil gaat gemiddeld één tot twee weken mee. Dit kan verschillen per gebruiker. Dampt u
veel? Dan zult u de coil sneller dienen te vervangen. Dampt u weinig? Dan kan u er zo één, twee of zelfs drie weken gebruik van maken. U merkt dat een coil aan vervanging toe is wanneer deze verbrandt smaakt en een verminderde damp afgeeft.

Overige accessoires van Aspire

Het kan gebeuren dat u losse onderdelen van uw Aspire E-sigaret kwijtraakt of per ongeluk kapot maakt. Hiervoor heeft Slimroken een aparte afdeling: de accessoires van Aspire. Hier vindt u losse onderdelen als pyrex glaasjes of driptips terug. U kunt deze eenvoudig online bestellen en monteren op de E-smoker.

Wat is het voordeel hiervan? U hoeft niet de gehele E-sigaret te vervangen. In plaats hiervan zoekt u het vervangede onderdeel zelf op via de website van Slimroken. Dit scheelt geld en is beter voor het milieu.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!