Asmodus

Het merk Asmodus is sinds 2014 actief binnen de E-sigaretten branche. Ze staan bekend om hun creativiteit en geavanceerde producten. Wanneer u een product van Asmodus wenst aan te schaffen dient u ervaring te hebben op het gebied van dampen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Over het merk Asmodus

Asmodus is in het jaar 2014 opgericht in de Verenigde Staten. Met de oprichting van het merk hebben ze zich gespecialiseerd in de productie van box mods.

De producten van het merk Asmodus hebben oog voor afwerking en creativiteit. Naast de looks heeft Asmodus ook de mogelijkheid tot uitgebreide instellingen doorgevoerd in zijn producten. Zo kan de gebruiker alle instellingen op de mod aanpassen naar eigen wens. Alle mods hebben hoge wattage mogelijkheden en de beschikking over een geavanceerd instellingsoverzicht.

Deze mogelijkheden maken het merk lastig toegankelijk voor beginnende dampers. U dient het een en ander te weten over dampen en de daarbij behorende technieken als u gebruik wilt maken van de producten van Asmodus. Een leuk detail aan de creatieve producten van Asmodus is het logo. Dit logo weergeeft de naam van het merk in de vorm van een cirkel. In de meeste gevallen is het logo gevestigd op de vuurknop van de E-sigaretten van Asmodus.

Welke producten van Asmodus heeft Slimroken in het assortiment?

Het assortiment van Slimroken kent twee soorten box mods van het merk Asmodus. Deze zijn met zorg uitgekozen door het team van Slimroken. Zo bent u, als damper, verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product. Het gaat hierom twee krachtige mods.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!