Lost Vape - Orion Q Startset

Artikelnummer : Wordnogbepaald_806
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
TBA

De Orion Q startset van Lost Vape maakt gebruik van het POD systeem. De mod heeft een interne batterij van 950mAh en kan worden opgeladen middels een micro USB kabel. De POD's die worden gebruikt door de Orion Q zijn hervulbaar. De startkit is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Productgegevens

Wat is de Lost Vape - Orion Q Startset?

De Orion Q startset heeft de beschikking over een interne batterij van 950mAh. De E-sigaret werkt op het POD systeem. Dit betekent dat u de POD in zijn geheel dient te vervangen wanneer deze aan vervanging toe is. De enige knop die op de mod te vinden is, is de vuurknop. Deze vindt de gebruiker op de smalle zijde van de mod. 

De Orion Q word gezien als een compact model met een solide ontwerp.

Over de Orion Q Batterij

De batterij van de Orion Q heeft een capaciteit van 950mAh. Deze interne capaciteit is op te laden middels een micro USB kabel. Deze kabel is meegeleverd bij aankoop van de complete startkit.

De batterij beschikt over de nodige beveiligingen. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig gebruik tijdens het dampen. Het uitgaand wattage van de mod is 17W. Dit is een constant uitgaand wattage. Er bevinden zich dus geen knoppen op de mod waarmee u het vermogen kan aanpassen.

U kunt de Orion batterij aan/uit zetten door de vuurknop vijf keer achter elkaar in te drukken. Wenst u de batterijstatus te checken? Dan drukt u twee keer achter elkaar op de vuurknop

Batterijniveau's:

  • Blauw LED: 100-95% 
  • Groen LED: 95-70%
  • Geel LED: 70-30%
  • Rood LED: 30-0%

Over de Orion Q POD's

De Orion Q POD's hebben een E-liquid capaciteit van 2ml. U kunt de liquid bijvullen middels de bovenkant. De draaidop naast de driptip kunt u los draaien om vervolgens de liquid bij te vullen. De driptip op de POD heeft een ingebouwde airflow ring. U kunt aan deze ring draaien tot u de gewenste luchtstroom hebt gevonden.

Bij het gebruik van een POD systeem is het raadzaam om Nicotine Salt E-liquids te gebruiken. Deze liquids zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van Nicotine Salts.

Een POD gaat bij gemiddeld gebruik circa twee weken mee. Wij kunnen geen garantie bieden voor deze twee weken. Dampt u namelijk bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de POD sneller verbrand en dus aan vervanging toe is. Een verbrande POD is te herkennen aan de vervelende smaak en verminderde damp productie en smaakbeleving.

Inhoud set
  • Lost Vape - Orion Q Mod
  • Lost Vape - Orion Q POD 1.0Ohm (2x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Lost Vape - Orion (1x)
Specificaties
Artikelnr. Wordnogbepaald_806
Merknaam Lost Vape
Soort E-sigaret POD systeem
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode Mouth-to-Lung (MTL)
Gebruikersniveau Eenvoudig instelbare MOD
Geschikt voor Temperature control Nee
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Niet-instelbaar
Vermogen batterij 900mAh
Soort Tank POD
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Gemiddeld
Verbruik van Liquid Weinig
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm Nee
Materiaal RVS
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux
Vergelijkbare producten
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.