Lost Vape - Orion DNA Go Startset

Artikelnummer : Wordnogbepaald_807
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
TBA

De Orion DNA Go startset van Lost Vape heeft de beschikking over een interne batterij van 950mAh. Deze batterij is op te laden middels een micro USB kabel. De POD's die worden gevoerd door de E-sigaret zijn verkrijgbaar in twee verschillende Ohmagegehaltes. Daarnaast zijn deze POD's hervulbaar. De startset is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Productgegevens

Over de Lost Vape - Orion DNA Go Startset

De Orion DNA Go heeft de beschikking over een interne batterij van 950mAh. De E-sigaret werkt op het POD systeem. Wanneer de POD verbrand is dient u deze in zijn geheel te vervangen. Er zijn twee knoppen op mod te vinden: de vuurknop en een knop om het wattage aan te passen. Deze knoppen zijn te vinden op de smalle zijde van de mod. De DNA heeft geen OLED display en wordt door zijn ontwerp gezien als compact. Doordat het model niet de beschikking heeft over een OLED display kunt u de instellingen aanpassen via de knop onder de vuurknop. Dit is een smalle/kleine knop.

Over de Orion DNA Go Batterij

De DNA chip, die wordt gebruikt in deze batterij, zorgt ervoor dat de gebruiker zijn E-sigaret kan personaliseren. Zo kunt u onder de vuurknop een smalle knop vinden. Deze kunt u indrukken om het wattage aan te passen. Wit licht betekent dat de E-sigaret vuurt met de laagst mogelijke wattage stand. Drukt u de knop nog een keer in?  Dan ziet u dat het licht veranderd naar de kleur blauw. Blauw licht betekent dat de E-sigaret vuurt met middelmatige kracht. De laatste optie is rood licht. U drukt de knop nogmaals in om de kleur van blauw naar rood te veranderen. Het rode licht staat gelijk aan de meest krachtige wattage stand van de E-sigaret.

Wanneer u de gewenste wattagestand (wit, blauw, of rood LED licht) heeft gevonden kunt u deze vastzetten. U dient dezelfde smalle knop drie seconde ingedrukt te houden. U ziet dat het licht veranderd naar groen. Groen licht betekent dat de gewenste stand vast is gezet. Wilt u een andere stand proberen? Dan moet u de knop nogmaals drie seconde in te drukken. U kunt nu schakelen naar een lichter of hoger wattage.

Voor het opladen van de batterij kunt u gebruik maken van de bijgeleverde micro USB kabel. Aan de onderkant van de batterij is een klein klepje te vinden. Deze kunt u open klikken om de opening van de micro USB kabel te vinden.

Batterijniveau's:

  • Blauw LED: 100-95% 
  • Groen LED: 95-70%
  • Geel LED: 70-30%
  • Rood LED: 30-0%

Over de Orion Go DNA POD's

De DNA Go POD's hebben een maximale E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid is bij te vullen middels de draaidop naast de driptip. U kunt de draaidop los draaien om vervolgens de liquid bij te vullen. Daarnaast heeft een POD een ingebouwde airflow ring. Hiermee kan de gebruiker de airflow aanpassen naar eigen voorkeur. 

Bij het gebruik van een POD systeem is het raadzaam om Nicotine Salt E-liquids te gebruiken. Deze POD's zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van Nicotine Salts.

Een POD gaat bij gemiddeld gebruik circa twee weken mee. Wij kunnen geen garantie bieden voor deze twee weken. Dampt u namelijk bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de POD sneller verbrand en dus aan vervanging toe is. Een verbrande POD is te herkennen aan de vervelende smaak en verminderde damp productie en smaakbeleving.

In de startkit zijn twee soorten POD's toegevoegd: 0.25Ohm en 0.5Ohm. De POD van 0.25Ohm is bedoeld voor een grotere dampbeleving. Hier komt dus meer damp vanaf tijdens het dampen. Echter hebben deze POD's wel een minder sterke smaakbeleving.

De POD's met een Ohmage van 0.5Ohm zijn gericht op smaakbeleving. De smaak die verwerkt is in een E-liquid komt op deze manier beter tot zijn recht. Daarnaast wordt deze POD vaker gekozen door mensen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak.

Inhoud set
  • Lost Vape - Orion DNA Go mod (1x)
  • Lost Vape - Orion DNA POD 0.25Ohm (1x)
  • Lost Vape - Orion DNA POD 0.5Ohm (1x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Lost Vape - Orion DNA Go (1x)
Specificaties
Artikelnr. Wordnogbepaald_807
Merknaam Lost Vape
Soort E-sigaret POD systeem
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode MTL & DTL
Gebruikersniveau Eenvoudig instelbare MOD
Geschikt voor Temperature control Nee
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Niet-instelbaar
Vermogen batterij 900mAh
Soort Tank POD
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Gemiddeld
Verbruik van Liquid Weinig
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm Nee
Materiaal RVS / Kunststof
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux
Vergelijkbare producten
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.