Meer informatie over nicotine in een E-sigaret

Zit er nicotine in een E-sigaret?

Er zit niet standaard nicotine in een elektrische sigaret. Of er nicotine in zit hangt af van de keuze in het type E-liquid. Er zijn namelijk ook liquids verkrijgbaar met 0mg nicotine, maar daar tegenover staat dat er ook liquids zijn waar wel nicotine in zit. Hieronder geven we meer informatie over de hoeveelheden nicotine en de schadelijkheid van de stof. Als u eerst meer over E-liquids wilt lezen dan navigeert u hier naar de pagina "Waaruit bestaat E-liquid?".

Een E sigaret met nicotine

Bij Slimroken.nl vindt u E-liquids met de volgende nicotinegehaltes:

  • 3mg
  • 6mg
  • 12mg
  • 18mg
  • 20mg

En als laatste 0mg, maar daarover meer in de alinea hieronder. Er zit een reden achter de verschillende nicotinegehaltes en dat is het afbouwen van de nicotineverslaving om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken.

Een E sigaret zonder nicotine

E sigaretten zijn verkrijgbaar zonder nicotine. Bij Slimroken.nl vindt u namelijk een gehalte van 0mg. Indien u van een nicotineverslaving afkomt en op de 0mg zit dan kunt u stellen dat u niet meer verslaafd ben aan nicotine. Een verstandige optie is om dan helemaal te stoppen met roken. Het dampen van E-liquid zonder nicotine is het doel voor de meeste gebruikers van de E-sigaret.

 

Bent u op zoek naar E liquids met of zonder nicotine? Bekijk dan hier ons E liquid assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.