Meer informatie over de verschillende type mods

Zijn er verschillende type mods?

Er zijn vier verschillende types. Mods zijn de laatste jaren geavanceerder en multifunctioneler geworden en dus zijn ze er in allerlei soorten en maten. Zo is er keuze in het vermogen, instelbaarheid en overige opties. Dit is de reden dat de mods zijn onderverdeeld in vier types die hier verder beschreven worden. Op basis van deze beschrijving kunt u kiezen welk type mod bij u past. Het voordeel van de mods is dat u de gewenste dampervaring zelf kunt afstemmen wat bij E-sigaret startersets in eerste instantie niet mogelijk is. Dit is pas mogelijk als u de onderdelen van de elektrische sigaret gaat vervangen.

Eenvoudige box mods

De eenvoudige box mods zijn makkelijk instelbaar en zijn er voor de beginnende en ervaren damper, maar zijn ontwikkeld voor de beginnende damper. Zo kan de gebruiker veilig wennen aan het dampen. Tegenwoordig bevatten de eenvoudige mods ook over meerdere instellingen om zelf de gewenste smaak- en dampervaring te bepalen.

Geregelde box mods

Geregelde mods hebben een printplaat en chip om de stroom te regelen. Dit type wordt ook wel regulated mod genoemd. Het device bevat een mechanisme dat de power, beveiliging en een groot aantal andere functies controleert. Ook wel bekend onder de naam “Advanced Personal Vaporizer”. Door de slimme microprocessor krijgt de gebruiker veel functionaliteiten.

Mechanische mods

De mechanische mods hebben krachtige batterijen die uitermate geschikt zijn voor de ietwat meer geavanceerde tank en bijbehorende coil. Dit type is niet voor de beginnende damper. Het enige wat deze box mod namelijk doet is de batterij in contact brengen met de clearomizer op het moment dat de damper op de vuurknop drukt. De damper heeft hier de volledige controle over het E-roken.

Sub-Ohm mods

Het is mogelijk om te Sub-Ohmen bij mods. Sub-Ohmen is mogelijk bij alle bovenstaande types. Benieuwd of u Sub-Ohm kunt dampen bij uw device? Lees dan de productbeschrijving door. Hier wordt dit aangegeven. Bij deze mods dient u goed rekening te houden met de veiligheidsaspecten en de batterij specificaties van het model. Beginnende dampers denken hier vaak niet aan en daarom is dit soort dampen niet voor de beginner weggelegd.

 

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere modellen box mods in het assortiment.

Wil u meer informatie over Box Mods? Lees dan het aritkel "Wat is een box mod?"

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.