Meer informatie over de verschillende merken

Welke merken E-sigaretten zijn er?

Als u op zoek bent naar een bepaalde E-sigaret dan zult u zien dat er veel verschillende merken op de markt aanwezig zijn. Er zijn merken die zich voornamelijk op de beginnende damper richten zoals Justfog. Daarnaast zijn er ook merken die zich vooral richten op de ervaren damper zoals SMOK en er zijn merken die zich op zowel de beginnende als ervaren damper richten zoals Aspire.

Er zijn veel verschillende merken E-sigaretten

Er zijn gewoon heel veel verschillende E-sigaret merken op het internet te vinden. Elk merk heeft zijn eigen prijsrange, eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er merken die complete startersets aanbieden. Hieronder staat een gedeelte van de merken opgesomd. Deze lijst is bedoeld om je de gelegenheid te geven om van één pagina naar de verschillende merken te navigeren.

Voor alle andere merken navigeert u naar deze pagina of bekijkt u het assortiment van Slimroken.nl.

Er is geen beste elektronische sigaret

Op zoek naar de beste elektronische sigaret? Eigenlijk bestaat die niet. Waarom niet? Omdat er heel veel verschillende soorten en merken e-sigaretten zijn, van de eenvoudige e-sigaret die lijkt op een gewone sigaret tot de geregelde mods. Op het internet vind je wel lijstjes met de beste merken, maar dit is voor iedereen persoonlijk.

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere merken E-sigaretten in het assortiment.

Wilt u weten waaruit een E-sigaret bestaat? Lees hier dan verder!

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.