Meer informatie over de verschillende merken E-liquid

Welke merken E-liquid zijn er?

Er zijn talloze merken E-liquid verkrijgbaar en deze komen uit alle verschillende delen uit de wereld. Daar komt bij kijken dat vaak webshops hun eigen huismerk aanbieden. Daarbij is er wel een verschil met kwaliteit. Zo moeten in Nederland E-liquids geproduceerd worden in een TUV ISO 90001 gecertifieerde fabriek. Dit alles gebeurd onder strenge kwaliteitscontrole. Dit is nodig om de kwaliteit en veiligheid van de vloeistoffen te kunnen waarborgen. De standaarden in andere werelddelen kunnen anders of lager zijn. Als u verzekert wilt zijn van een veilig en kwalitatieve goede liquid dan kijkt u naar de ISO certificeringen. Bij Slimroken verkopen we alleen hoog kwalitatieve en veilige liquids.

De merken bieden verschillende liquidverhoudingen aan

E-liquid bestaat uit een aantal verschillende stoffen. Dit zijn achtereenvolgend de volgende ingrediënten:

  • Prophylene glycol
  • Vegetal Glycerin
  • Smaakstoffen of aroma’s
  • Nicotine (nicotinevrij is ook een optie)
  • Gedemineraliseerd water

Als u meer wilt weten over de bestandsdelen van E-liquid dan navigeert u naar het kennisbank artikel “Waaruit bestaat E-liquid?”. Liquids variëren vooral in de PG/VG verhouding. Sommige merken bieden een hoger PG gehalte aan en andere merken een hoger VG gehalte. Naast deze liquidverhoudingen komen veel smaakcategorieën van merken met elkaar overeen, maar is zeker verschil en onderscheid in de smaakcombinaties.

Er zijn heel veel verschillende merken E liquids

Niet alleen bij Slimroken, maar overal op het internet zijn heel veel verschillende soorten E liquids te vinden. Elk merk heeft zijn eigen prijs, liquidverhoudingen en kwaliteit. Bij Slimroken bieden we alleen veilige en hoogkwalitatieve E-liquids aan. Hier is een kleine greep uit de collectie:

Voor de overige merken E-liquids navigeert u naar de pagina met alle E-liquids.

 

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere E-liquids in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.