Meer informatie over de merken mods vindt u hier

Welke merken box mods zijn er?

Er zijn veel verschillende merken mods te vinden op het internet en zo ook bij Slimroken.nl. Deze uitgebreide E-sigaret batterijen hebben vaak uitgebreide functionaliteiten en zijn er voor de beginnende en de ervaren damper. Zo is er een merk als Eleaf dat zich vooral focust op een gebruiksvriendelijke bediening en daarmee ook de beginnende damper wilt aanspreken. En zo is er een merk als SMOK dat zich focust op geavanceerde mods met meerdere werkmodi. Dit is weer meer op de ervaren damper gericht. Welke merk u ook besluit te kiezen. Elk merk streeft naar hoogwaardige kwaliteit en veiligheid.

Welk merk past bij mij?

Welk merk bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Stelt u zichzelf daarom altijd eerst de volgende vragen;

  1. Ben ik beginnend of een ervaren damper?
  2. Wil ik een gebruiksvriendelijke of geavanceerde mod?
  3. Wil ik een eenvoudige, geregelde, mechanische of sub-ohm mod?
  4. Wil ik een interne of externe batterij?
  5. Welke prijs ben ik bereid te betalen?

Op basis van uw antwoorden kunt u op zoek gaan naar een merk dat aan uw voorkeuren voldoet. U zult zien dat u mods vanaf ongeveer 15,- euro tot en met 125,- euro heeft.

Een kleine greep uit het assortiment mods

In ons assortiment mods vindt u alleen merken die streven naar hoge kwaliteit en veiligheid. Een kleine greep uit onze collectie box mods vindt u hier:

 

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere modellen box mods in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.