Meer informatie over welke clearomizer u nodig heeft

Welke clearomizer heb ik nodig

Welke clearomizer/tank u nodig heeft is afhankelijk van het type aansluiting uw batterij heeft. Niet elke tank past namelijk op elke batterij. Bent u benieuwd welk type tank er op uw batterij past? Kijk dan goed naar de productomschrijvingen. Zowel bij de batterijen als bij de clearomizers wordt het type aansluiting vermeld.

Welke aansluitingen zijn er?

Clearomizers kunnen een 510 aansluiting of een eGo aansluiting hebben. Beiden worden ook wel een 510 thread of eGo thread genoemd. Op dit moment zijn dit de enige twee aansluitingen die er zijn op de markt.

510 vs eGo aansluiting

Beide aansluitingen zijn twee verschillende schroefdaden. Bij een batterij is de eGo aansluiting de buitenste schroefdaad en de 510 aansluiting de binnenste schroefdraad. De 510 is een nieuwe verbeterde versie van de eGo thread en vaak gecombineerd met een ietwat krachtigere batterij.

Moet ik persé een tank en e-sigaret van hetzelfde merk hebben?

Nee dat is niet persé nodig. Mensen geven de voorkeur aan hetzelfde merk, omdat het er mooier uit kan zien, maar in principe is het niet nodig. Het gaat altijd om de aansluiting van de tank en de batterij, zoals hierboven uitgelegd. Twijfelt u nou nog steeds? Neem dan gerust contact met ons op.

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere Clearomizers met een 510 en eGo-aansluiting in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.