Meer informatie over Sub Ohm dampen

Wat is Sub Ohmen?

We spreken van Sub Ohm dampen als de weerstand van de coil lager is dan 1.0 Ohm. Door deze lage weerstand wordt de druk vergroot met als gevolg dat er een grote dampproductie ontstaat. Dit gaat in combinatie met een batterij die een hoog vermogen heeft. In het verleden was Sub Ohm dampen alleen mogelijk bij de DIY groep. Tegenwoordig zijn er steeds meer samengestelde startsets en losse mods die het Sub Ohmen mogelijk maken.

Hoe werkt Sub Ohm dampen?

Het principe bij een coil is, hoe lager de weerstand van de coil hoe hoger de dampproductie. Bij Sub Ohm dampen heb je daarom een coil nodig met een lage weerstand. Dit is echter niet mogelijk met elke E-sigaret. Het is belangrijk dat u kijkt naar een elektrische sigaret die gemaakt is voor een Sub Ohm coil. Lees hier meer over de Sub Ohm Coil.

Je eigen Sub Ohm coils maken

Het zelf maken van de Sub Ohm coils is een hobby voor sommige dampers. Het vraagt echter wel technische kennis van de gebruiker. Fouten kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Doe dit dus alleen als je voldoende ervaring hebt, het juiste gereedschap en een ohm meter. Het kan zelfs zo zijn dat de batterij ontploft bij overbelasting of kortsluiting.

 

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere soorten E-sigaretten in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.