Meer informatie over het aanpassen van de PG/VG verhouding

Kan ik de PG/VG verhouding van de Shake & Vape zelf aanpassen?

Zoals eerder benoemd hebben Shake ‘N Vapes een hoog nicotinegehalte. In de meeste gevallen zal dit 60% tot 100%VG zijn. Middels de nicotinebooster kunt u de PG/VG verhouding aanpassen. Dit zorgt ervoor dat u de dampervaring naar uw persoonlijke wensen kunt aanpassen. Onze nicotineboosters zijn verkrijgbaar in de volgende verhoudingen:

  • 100%PG
  • 70%PG / 30%VG
  • 30%PG / 70%VG
  • 50%PG / 50%VG
  • & 100%VG

U kunt zelf het dampvermogen en de smaak bepalen

Als voorbeeld nemen we een Shake & Vape van 70%VG en 30%PG. U kunt deze verhouding aanpassen door er een andere PG/VG nicotinebooster aan toe te voegen. Door een 100%PG nicotinebooster toe te voegen komt de smaak meer tot zijn recht en wordt de zogeheten "throat hit" vergroot. Door het toevoegen van een 100%VG nicotinebooster wordt de VG gehalte vergroot en zal de smaak wat milder worden en de dampproductie vergroot. Hoge VG E-liquids en Shake ‘N Vapes zijn vaker gericht op de ervaren damper die zoekende zijn naar de "big clouds". Meer over informatie over het toevoegen van nicotineboosters leest u in het artikel "welke nicotinebooster moet ik gebruiken?".

Er zit ruimte in de Shake & Vape flessen voor het toevoegen van een booster

De Shake and Vape flessen zijn zo ontworpen dat er ruimte is om een nicotinebooster toe te voegen. In sommige gevallen is de grootte van de fles zelfs ontworpen voor het toevoegen van twee nicotineboosters. Dit zorgt ervoor dat u vrij eenvoudig de liquid met de booster kunt mengen (shaken). U voegt heel simpel gewoon de booster toe aan de fles liquid.

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere soorten Shake & Vape producten in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.