Meer informatie over de werking van IQOS en het onderhouden

Hoe werkt de IQOS?

De IQOS is een apparaat van fabrikant Philip Morris. Met behulp van het IQOS apparaat worden HEETS opgewarmd. HEETS zijn verkorte filtersigaretten die enkel in combinatie met een IQOS apparaat gebruikt kunnen worden. De tabak die wordt gebruikt verschilt ten opzichte van tabak in een reguliere filtersigaret. Ook het papier waarin de tabak zit is anders dan bij een reguliere filtersigaret. Het is goed om te weten dat een HEETS niet gebruikt mag worden als sigaret, steek deze dus nooit aan.

Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak en nicotine? Dan raden wij het niet aan om IQOS en HEETS in gebruik te nemen.

Hoe kan ik mijn IQOS schoonmaken?

Voor het schoonmaken van de IQOS kan er gebruik worden gemaakt van de cleaning brush en cleaning sticks. Deze accessoires zijn los verkrijgbaar via Slimroken.

Zoals eerder aangegeven werkt de IQOS houder in combinatie met HEETS. De HEETS dienen na gebruik weggegooid worden. Het kan gebeuren dat er soms stukjes tabak achterblijven in de IQOS houder, voor deze gevallen kan er gebruik worden gemaakt van de schoonmaak producten van het merk. Het schoonmaken van de IQOS houder wordt aangeraden na ieder pakje HEETS, 20 stuks dus.

De cleaning sticks kunnen worden gebruikt om de kleine hoekjes van de IQOS houder schoon te maken. De cleaning sticks zijn ondergedompeld in een antibacterieel middel waarmee alles correct gereinigd kan worden.

Waar kan ik de IQOS kopen?

De IQOS is te koop bij Slimroken. Ook kunt u bij ons terecht voor HEETS en bijbehorende accessoires om de IQOS houder te onderhouden. Naast online verkoop heeft IQOS ook gespecialiseerde winkels in grote steden over de hele wereld.

Bij Slimroken.nl vindt u zowel IQOS als HEETS in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.