Meer informatie over de E-sigaret batterij

Hoe werkt de E-sigaret batterij?

De batterij is het onderdeel van de E-sigaret welke de elektronische sigaret voorziet van spanning zodat de coil geactiveerd wordt. Doordat deze geactiveerd wordt, verwarmt de coil, en dit zorgt ervoor dat de vloeistof in het tankje verdampt. De capaciteit van een batterij bepaalt hoelang een gebruiker elektronisch kan roken alvorens deze opnieuw moet worden opgeladen.

De energie die een batterij bij een bepaalde stroomsterkte over een bepaalde periode kan afleveren wordt uitgedrukt in mAh (milliampère-uur). Hoe hoger de mAh van een batterij, hoe langer de batterij energie zal leveren totdat deze weer opgeladen dient te worden. Batterijen zijn er in ontzettend veel verschillende stroomsterkten. In het assortiment van Slimroken zijn batterijen te vinden van 700 mAh tot wel 5000 mAh.  

Mijn E-sigaret batterij blijft knipperen

Als uw E-sigaret batterij blijft knipperen dan hoeft u zich niet druk te maken. Dit betekent namelijk dat de batterij leeg is of de coil sluiting heeft. In dit geval laadt u de batterij opnieuw op of vervangt u de coil van de E-sigaret.

Wanneer moet ik mijn E sigaret batterij opladen?

Wanneer u de E sigaret batterij moet opladen hangt af van hoe intensief u de elektronische sigaret gebruikt. U merkt vanzelf wanneer u de E sigaret moet opladen. In de meeste gevallen gaat er een rood lampje branden, blijft de hit-knop knipperen of komt er geen damp meer uit de E-sigaret. Zorg dat u de eerste keer de batterij helemaal leeg laat lopen, alvorens u de E-sigaret batterij weer gaat opladen. Dit komt ten goede van de levensduur van de batterij.

 

Bij Slimroken.nl vindt u meerdere soorten batterijen in het assortiment.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vindt u alle contactmogelijkheden.

 

Ga hier terug naar de startpagina van de kennisbank.