Joyetech eGrip II - 80W Startset

Artikelnummer : 412420_conf
Joyetech eGrip II startset
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
Joyetech eGrip II - 80W-RVS
€ 59,95
Joyetech eGrip II - 80W-Rood
€ 59,95

De compacte eGrip 2 van Joyetech heeft een vermogen van 80W, daarnaast heeft een temperatuur regeling waardoor de coil minder snel zal verbranden. De eGrip 2 heeft een ingebouwde clearomizer, OLED beeldscherm en een batterijcapaciteit van 2100mAh.

Productgegevens

Wat is de Joyetech eGrip 2 starterset?

De Joyetech is met zijn uitgebreide functies gericht op de ervaren damper. De eGrip 2 kan bijna op iedere modus gedampt worden met een maximale output van 80W. De tank kan verlicht worden in 7 verschillende kleuren en heeft een analoge klok op het OLED scherm. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om Flappy Bird te spelen. 

Over de Joyetech eGrip 2 Batterij

De compacte eGrip 2 batterij heeft een batterijcapaciteit van 2100mAh en een OLED scherm van 0.96 Inch. Op het scherm zit een analoge klok en er is de mogelijkheid om Flappy Bird te spelen. U kunt de batterij opladen met de bijgevoegde micro USB kabel. Met deze kabel kunt u tevens firmware updates doorvoeren die worden uitgebracht door Joyetech zelf.

Over de Joyetech eGrip 2 Clearomizer

De Joyetech eGrip 2 clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en kan via de bovenkant gevuld worden met E-liquid. Kies een van de 7 kleuren om uw liquid te verlichten. Er is een koppelstuk toegevoegd in de startset, wat er voor zorgt dat u ook de mogelijkheid heeft om er een andere clearomizer op te schroeven.

Over de Joyetech eGrip 2 Coils

De Joyetech egrip 2 maakt gebruik van Variable Temperature, dit houdt in dat de weerstand kan worden vastgezet en u de temperatuur kan instellen naar eigen behoeften. In de set zijn 3 varianten coils toegevoegd. De eGrip 2 kan weestanden aan tussen de 0.05Ohm en 1.5Ohm. Kijk op de pagina van de Joyetech Cubis BF coils welke het beste bij u past.

Inhoud set
Specificaties
Artikelnr. 412420_conf
Merknaam Joyetech
Soort E-sigaret Box Mod
Instelmogelijkheden Uitgebreide instellingen
Soort Batterij Accu
Vermogen batterij 2100mAh
Inhalatiemethode MTL & DTL
Geschikt voor Temperature control Ja
Koppeling 510 Thread
Type Beeldscherm OLED
Oplader Micro-USB
Garantieperiode 3 maanden
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux - Deutschland
Vergelijkbare producten
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.