IQOS Startset

Op deze pagina vindt u de IQOS startset. Een startset wordt geleverd zonder HEETS. IQOS verwarmt tabak in plaats van verbranding.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  2900 mAh
  Technologie
  Heat Not Burn
  IQOS Kit Originals Duo
  Batterij
  2900 mAh
  Technologie
  Heat Not Burn
  € 49,00
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

IQOS Originals Duo kit kopen?

IQOS is een merk van Phillip Morris. Het apparaat maakt gebruik van Heat Not Burn technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand. Het verwarmen van de tabak gebeurt op 350 graden Celsius.

Belangrijk om te weten; IQOS is niet hetzelfde als een e-sigaret. Een elektrische sigaret maakt gebruik van e-liquid (met of zonder nicotine) en de IQOS maakt gebruik van HEETS. De HEETS zijn gevuld met tabak, dit bevat van nature nicotine.

Wat zijn HEETS?

HEETS zijn tabakssticks die kunnen worden gebruikt in een IQOS apparaat. Een HEETS gaat 6 minuten of 14 puffs mee, afhankelijk van welke van de twee als eerste wordt bereikt.

HEETS zijn verkrijgbaar in verschillende tabakssmaken en tabak/menthol combinaties. De HEETS zijn kleine rolletjes tabak die in het IQOS apparaat geplaatst kunnen worden.

Heeft u nog nooit gebruik van gemaakt van tabak of nicotine? Dan raden wij het niet aan om een IQOS in gebruik te nemen. Nicotine is een zeer verslavende stof.

Meer weten over de IQOS? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.