IQOS Startset

De IQOS kit koopt u eenvoudig en snel bij Slimroken. De kit wordt geleverd zonder HEETS.

IQOS verwarmt de tabak in plaats van verbranding.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

IQOS Originals Duo kit kopen?

IQOS is een merk van Phillip Morris. Het apparaat maakt gebruik van Heat Not Burn technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand. Het verwarmen van de tabak gebeurt op 350 graden Celsius.

Belangrijk om te weten; IQOS is niet hetzelfde als een e-sigaret. Een elektrische sigaret maakt gebruik van e-liquid (met of zonder nicotine) en de IQOS maakt gebruik van HEETS. De HEETS zijn gevuld met tabak, dit bevat van nature nicotine.

Wat zijn HEETS?

HEETS zijn tabakssticks die kunnen worden gebruikt in een IQOS apparaat. Een HEETS gaat 6 minuten of 14 puffs mee, afhankelijk van welke van de twee als eerste wordt bereikt.

HEETS zijn verkrijgbaar in verschillende tabakssmaken en tabak/menthol combinaties. De HEETS zijn kleine rolletjes tabak die in het IQOS apparaat geplaatst kunnen worden.

Heeft u nog nooit gebruik van gemaakt van tabak of nicotine? Dan raden wij het niet aan om een IQOS in gebruik te nemen. Nicotine is een zeer verslavende stof.

Gratis verzending bij aankoop van IQOS en HEETS

Wanneer je een IQOS kit of HEETS bij slimroken koopt, worden deze producten gratis verzonden. Wij leveren direct uit eigen voorraad. Voor 21:00 uur besteld op een werkdag? Dan zorgen we ervoor dat het pakketje dezelfde dag ons magazijn nog verlaat.

Meer weten over de IQOS? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.