IQOS ILUMA

Alle varianten van de IQOS ILUMA koop je hier. De IQOS ILUMA is te gebruiken in combinatie met de TEREA tabaksticks.

Bekijk hieronder het complete assortiment.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Werkt samen met
  TEREA
  Technologie
  Heat Not Burn
  IQOS ILUMA One Kit

  IQOS ILUMA werkt in combinatie met TEREA sticks. Verwarmt tabak, geen verbranding.

  Werkt samen met
  TEREA
  Technologie
  Heat Not Burn
  € 29,00
 • Werkt samen met
  TEREA
  Technologie
  Heat Not Burn
  IQOS ILUMA Kit

  IQOS ILUMA werkt in combinatie met TEREA sticks. Verwarmt tabak, geen verbranding.

  Werkt samen met
  TEREA
  Technologie
  Heat Not Burn
  € 69,00
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

IQOS ILUMA kopen?

De IQOS ILUMA is de 4e generatie Heat-not-Burn product van het merk. De ILUMA maakt gebruik van TEREA heets, dit zijn tabaksticks zoals de HEETS.

De ILUMA is verkrijgbaar in drie varianten:

 • IQOS ILUMA
 • IQOD ILUMA ONE
 • IQOS ILUMA Prime

IQOS ILUMA

De IQOS ILUMA is de opvolger van de IQOS Originals DUO. Beide apparaten maken gebruik van de Heat-not-Burn technologie. Hierbij wordt de tabak verwarmt en vindt er geen verbranding plaats.

De vernieuwde variant maakt gebruik van een andere manier van verwarmen. In de ILUMA verwarmt de TEREA tabaksticks middels inductieverwarming, zelf noemen ze dit SMARTCORE INDUCTION SYSTEM. De aparte manier van verwarmen zorgt ervoor dat er een tabaksresten achterblijven in het apparaat. Hierdoor hoeft deze minder vaak schoongemaakt te worden, dit komt ten goede van de levensduur.

Verschillende soorten IQOS ILUMA

Er zijn verschillende varianten van de IQOS ILUMA. Hierbij variëren de prijzen tussen de €29,- en 99,-.

De ILUMA ONE is de minst kostbare variant van de drie. Hierbij wordt namelijk enkel de pen geleverd zonder oplaadcase. Voor het opladen van de ONE kan er gebruik worden gemaakt van de meegeleverde oplaadkabel en bijbehorende power adapter.

Het tweede apparaat, de ILUMA, kost €69,- en is hetzelfde als de IQOS ILUMA ONE maar wordt geleverd samen met een oplaadcase. De zogenaamde ILUMA houder kan worden gebruikt om de pen in te bewaren en laadt het apparaat ook tegelijk op.

Het meest kostbare apparaat is de IQOS ILUMA PRIME. Deze kost €99,- en is volledig vervaardigd uit aluminium. Net als bij de ILUMA wordt ook hierbij een oplaadcase meegeleverd.

IQOS ILUMA en TEREA

Alle varianten van de IQOS ILUMA zijn enkel te gebruiken in combinatie met de TEREA tabaksticks. Deze zijn verkrijgbaar in diverse tabakssmaken.

De ILUMA kan dus niet worden gebruikt in combinatie met de HEETS. De HEETS sticks zijn namelijk enkel te gebruiken in combinatie met de IQOS Orginals Duo.