Wismec e-sigaret

Bent u opzoek naar een elektrische sigaret van WISMEC? Bij Slimroken bent u op het juiste adres. WISMEC is een van de nieuwkomers, maar levert direct hoge kwaliteit producten af. De e-sigaret wordt ontworpen in Amerika met het doel een simpele dampervaring te bieden, maar ook voldoende functionaliteit en prestaties te bieden om de ervaren damper te bedienen.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Wilt u een WISMEC e-sigaret kopen?

Het bedrijf gelooft dat de werknemers van WISMEC verantwoordelijk zijn voor de bloei en de duurzame groei. Het merk is op dit moment misschien nog niet zo heel bekend bij dampers, maar naar jarenlange ontwikkelingen heeft het bedrijf zijn slag geslagen met de allernieuwste verdamper technologie. Het bedrijft streeft er naar om een deel van de markt in te nemen, zodat E-rokers een vernieuwd een kwalitatief hoge E-sigaret kunnen kopen. En dat kan nu met onderstaande modellen. WISMEC E sigaret startsets bestaan uit mods die uitgebreid instelbaar zijn. Ze hebben een interne of een externe batterij. De verwisselbare batterijen kunt u los aanschaffen in onze webshop.

WISMEC Reuleaux RX Mini startset

De Reuleaux RX Mini startset bestaat uit de RX Mini box mod en de Reux Mini clearomizer. De mod heeft een uitgaand vermogen van 80w en de clearomizer een e-liquid capaciteit van 2ml. De clearomizer maakt gebruik van Reux/Amor coils. De interne batterij heeft een capaciteit van 2100mAh. Het model is afgewerkt met een 0.96 beeldscherm waar de instellingen op gewijzigd kunnen worden.

WISMEC Reuleaux RX Gen3 Dual startset

De Reuleaux RX Gen3 Dual heeft een Reuleaux RX box mod en een Gnome King clearomizer. De mod wordt aangedreven door twee losse 18650 batterijen die u zelf nog dient bij te bestellen. Deze hebben een maximaal uitgaand vermogen van 230W. De clearomizer heeft een 2ml E-liquid capaciteit. Het model heeft een 1.3 inch OLED scherm waarop u eenvoudig de verschillende modi kunt instellen met twee knoppen.

Overige WISMEC E-sigaret onderdelen

Naast de startsets vindt u ook alle bijbehorende onderdelen en accessoires van WISMEC in het assortiment van Slimroken:

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.