Wismec e-sigaret

Bent u opzoek naar een elektrische sigaret van WISMEC? Bij Slimroken bent u op het juiste adres. De WISMEC e-sigaret wordt ontworpen in Amerika met het doel een simpele dampervaring te bieden, maar ook voldoende functionaliteit en prestaties te bieden om de ervaren damper te bedienen.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Wilt u een WISMEC e-sigaret kopen?

Wij hebben een compleet aanbod aan WISMEC e-sigaretten. De startsets worden geleverd inclusief mod, clearomizer en coils. Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze.

De coil is het enige deel van de e-sigaret dat regelmatig vervangen dient te worden. Deze kan verbrand gaan smaken of geeft de smaak van een e-liquid minder goed af, in deze gevallen weet u dat het tijd is om een nieuwe coil te plaatsen. De coil zit in de clearomizer, deze is via de onderzijde van de tank te vervangen.

WISMEC Reuleaux RX Gen3 Dual e-sigaret

De Reuleaux RX Gen3 Dual heeft een Reuleaux RX box mod en een Gnome King clearomizer. De mod wordt aangedreven door twee losse 18650 batterijen die u zelf nog dient bij te bestellen. Deze hebben een maximaal uitgaand vermogen van 230W. De clearomizer heeft een 2ml e-liquid capaciteit. Het model heeft een 1.3 inch OLED scherm waarop u de verschillende modi kunt instellen met twee knoppen.

Overige WISMEC e-sigaret onderdelen

Naast de startsets vindt u ook alle bijbehorende onderdelen en accessoires van WISMEC in het assortiment van Slimroken:

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.