Wismec E-sigaret Startsets

Wismec is een van de nieuwkomers, maar levert direct hoge kwaliteit producten af. De E-sigaretten worden ontworpen in Amerika met het doel een simpele dampervaring te bieden, maar ook voldoende functionaliteit en prestaties te bieden om de ervaren damper te bedienen. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Een WISMEC E-sigaret kopen met een eigen dampervaring

Het bedrijf gelooft dat de werknemers van WISMEC verantwoordelijk zijn voor de bloei en de duurzame groei. Het merk is op dit moment misschien nog niet zo heel bekend bij dampers, maar naar jarenlange ontwikkelingen heeft het bedrijf zijn slag geslagen met de allernieuwste verdampertechnologie. Het bedrijft streeft er naar om een deel van de markt in te nemen, zodat E-rokers een vernieuwd een kwalitatief hoge E-sigaret kunnen kopen. En dat kan nu met onderstaande modellen.

Reuleaux RX Mini

De Reuleaux RX Mini startset bestaat uit de RX Mini box mod en de Reux Mini clearomizer. De mod heeft een uitgaand vermogen van 80w en de clearomizer een E-liquid capaciteit van 2ml. De clearomizer maakt gebruik van Reux/Amor coils. De interne batterij heeft een capaciteit van 2100mAh. Het model is afgewerkt met een 0.96 beeldscherm waar de instellingen op gewijzigd kunnen worden.

Reuleaux RX Gen3 Dual

De Reuleaux RX Gen3 Dual heeft een Reuleaux RX box mod en een Gnome King clearomizer. De mod wordt aangedreven door twee losse 18650 batterijen die u zelf nog dient bij te bestellen. Deze hebben een maximaal uitgaand vermogen van 230W. De clearomizer heeft een 2ml E-liquid capaciteit. Het model heeft een 1.3 inch OLED scherm waarop u eenvoudig de verschillende modi kunt instellen met twee knoppen.

Andere bijbehorende e-sigaret onderdelen

Naast de startersets vindt u ook losse box mods en meerdere clearomizers en coils van WISMEC in het assortiment van Slimroken.  

 

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!