Vype POD-systeem e-sigarettn

Vype verkoopt enkel POD-systeem e-sigaretten. Dit zijn e-sigaretten die werken op pods die voorgevuld zijn met e-liquid, nadat deze leeg zijn kunt u deze dus weggooien en vervangen voor een nieuwe Vype pod. De elektrische sigaretten zijn hierdoor relatief eenvoudig in gebruik te nemen en het lekken van vloeistof behoort tot het verleden. Naast losse batterijen heeft Vype ook e-sigaretten die worden verkocht inclusief pods, veelal in de smaken van menthol of tabak.

Onderstaand vindt u het gehele assortiment aan Vype e-sigaretten. De losse e-liquid pods van Vype zijn verkrijgbaar onder het kopje ''e-liquid''.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  Exclusief POD's
  Vype ePen 3 Batterij

  Eenvoudige POD systeem E-sigaret van Vype.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  Exclusief POD's
  Vanaf: € 9,99
 • Batterij
  350 mAh
  Vype ePod Batterij

  POD-systeem E-sigaret van Vype.

  Batterij
  350 mAh
  Vanaf: € 12,99
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  Vype ePen 3 Startset + Black Tobacco (2 St.) POD-systeem + 12MG Black Tobacco-POD's (2x).
  Batterij
  650 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  € 15,95
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  Vype ePod Startset + Mint (2 St.)

  Vype ePod E-sigaret inclusief 2 Mint-POD's.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  € 19,95
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  Vype ePen 3 Startset + Menthol (2 St.) POD-systeem + twee Crushed Mint & Peppermint Tobacco 12MG POD's.POD's.
  Batterij
  650 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  € 15,95
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vype e-sigaret kopen?

Slimroken heeft alle e-sigaret startsets van Vype op voorraad. De e-sigaretten van Vype maken gebruik van het POD-systeem, hierdoor kan u dus enkel de voorgevulde liquid pods van het merk gebruiken in combinatie met de elektrische sigaretten. Wanneer een pod leeg is dient u deze weg te gooien en te vervangen voor een nieuw exemplaar. De pods zijn los te verkrijgen in verschillende smaken en nicotinegehaltes en worden geleverd per twee stuks.

Vype ePen 3 startset

De ePen 3 batterij van Vype heeft een internet batterij met een capaciteit van 650mAh. De startset is verkrijgbaar als losse batterij maar tevens ook beschikbaar inclusief pods, zo kan u zelf de keuze maken welke variant de voorkeur krijgt.

De ePen 3 e-sigaret maakt gebruik van de ePen 3 pods. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes, er zijn tevens ook pods die geen nicotine bevatten. Op deze manier kan u de nicotineverslaving stapsgewijs afbouwen.

Vype ePod startset

Naast de ePen 3 startset heeft Vype ook een ander model in haar assortiment; de ePod. Deze batterij heeft een interne capaciteit van 350mAh, iets minder dan de ePen 3 batterij dus. Daarnaast maakt deze e-sigaret gebruik van de ePen 3 pods, ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Belangrijk om te weten; de ePen 3 pods zijn niet te gebruiken in combinatie met de ePod startset.

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.