Vuse e-sigaret

De naam van Vype gaat veranderen naar Vuse.

Vuse verkoopt enkel pod e-sigaretten. Dit is een type e-sigaret die werkt op pods die vooraf gevuld zijn met e-liquid. Wanneer de pod leeg is kunt u deze dus weggooien en vervangen voor een nieuwe Vuse pod. De elektrische sigaretten zijn hierdoor relatief eenvoudig in gebruik te nemen en het lekken van vloeistof behoort tot het verleden. Naast losse batterijen heeft Vuse ook e-sigaret startsets die worden verkocht inclusief pods, veelal in de smaken van menthol of tabak.

Onderstaand vindt u het gehele assortiment aan Vuse e-sigaretten. De losse e-liquid pods van Vuse zijn verkrijgbaar onder het kopje ''e-liquid''.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief Pods
  Vuse ePod 2 Batterij

  POD-systeem e-sigaret van Vuse.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief Pods
  € 12,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vuse e-sigaret kopen?

Slimroken heeft alle e-sigaret startsets van Vuse op voorraad. De e-sigaretten van Vuse maken gebruik van het POD-systeem. Hierdoor kunt u dus enkel de voorgevulde e-liquid pods van het merk gebruiken in combinatie met de elektrische sigaretten. Wanneer een pod leeg is dient u deze weg te gooien en te vervangen voor een nieuw exemplaar. De pods zijn los te verkrijgen in verschillende smaken en nicotinegehaltes en worden geleverd per twee stuks.

Vuse ePen 3 startset

De Vuse ePen 3 batterij heeft een interne batterij met een capaciteit van 650mAh. De startset is verkrijgbaar als losse batterij maar tevens ook beschikbaar inclusief pods, zo kunt u zelf de keuze maken welke variant de voorkeur krijgt. Het opladen van de Vuse e-sigaret neemt ongeveer één uur in beslag. Bij gemiddeld gebruik zal de batterij tot wel een dag meegaan.

De ePen 3 e-sigaret maakt gebruik van de ePen 3 pods. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes, er zijn tevens ook pods die geen nicotine bevatten. Op deze manier kan u de nicotineverslaving stapsgewijs afbouwen. De pods zijn gevuld met 2ml e-liquid en worden geleverd per twee stuks. U kunt de pods niet opnieuw vullen met e-liquid.

Vuse ePod startset

Naast de ePen 3 startset heeft Vuse ook een ander model in haar assortiment; de ePod. Deze batterij heeft een interne capaciteit van 350mAh, iets minder dan de ePen 3 batterij dus. Daarnaast maakt deze e-sigaret gebruik van de ePod pods, ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Belangrijk om te weten; de ePen 3 pods zijn niet te gebruiken in combinatie met de ePod startset.

Ook bij de ePod e-sigaret heeft u de keuze om te kiezen voor een e-liquid zonder nicotine.

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.