VOOPOO E-sigaret Startsets

VOOPOO streeft naar veilige, slimmere en innoverende E-sigaretten. Met de E-sigaret wilt het bedrijf rokers van traditionele sigaretten helpen te stoppen met het roken van tabak. In het assortiment van Slimroken vindt u verschillende modellen van het merk. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
4 artikel(en)
4 artikel(en)

De VOOPOO E-sigaret

E-sigaretten van VOOPOO volgen een eigen bedrijfsvisie. Dit betreft een gloednieuwe leefomgeving creëren en een minder ongezonde levensstijl voor rokers te waarborgen. Met het oog op de klanten zijn de producten ontworpen op basis van jongeren met een gezonde, modieuze levensstijl. De E-smoker geeft de voorkeur aan een eenvoudige, maar ook uitdagende bediening. Hieronder lichten we een tweetal producten toe. Voor de overige producten navigeert u naar het gewenste product hierboven in het assortiment.

VOOPOO Caliber

Deze Caliber kit is een 3000mAh vape pen met een uitgaand vermogen van 110W. Het model heeft een vergulde vuurknop, LED-licht en wordt geleverd met een Uforce clearomizer met een 2ml E-liquid capaciteit. Daarnaast ontvangt u één U4 coil en één U6 coil.

De Gold Drag mod Startset

De Gold Drag startset heeft een maximaal uitgaand vermogen van 157W en is werkzaam op twee 18650 batterijen. Deze batterijen zitten niet in de startkit en dient u zelf bij te bestellen. Het model wordt geleverd met de Uforce clearomizer en een Uforce U2 coil. De tank heeft een liquid inhoud van 2ml. Bij deze mod kunt u kiezen uit twee verschillende modi. Dit zijn de Super-modus en de krachtcompensatie-modus. De Super-modus richt zich op een geoptimaliseerde smaak en de Krachtcompensatie-modus is meer gericht op een dagelijks gebruik en lager wattage.

Andere bijbehorende producten

Naast de startersets vindt u ook losse box mods, clearomizers en coils van VOOPOO in het assortiment van Slimroken.  

 

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!